Pluspunten
Site werkt handig en snel Snel geleverd en mooie kwaliteit!
VerbeterpuntenAdvies mbt enveloppen
Pluspunten
Snelle vlotte afhandeling erg tevreden.
Pluspunten
Kwaliteit en op tijd, zoals altijd!
Pluspunten
Heldere website, goed zelf te gebruiken en alles zonder poespas geregeld. Prima!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit
Bij mijn laatste order: bedrukking envelop EA5 heb ik niet een proef gezien met de stand van het venster. Gevolg dat het beeldmerk (conform cPDF) wel heel dicht op het venster is gedrukt. Erg jammer!
Beste Peter, Bedankt voor je review en het prettige gesprek dat we zojuist gevoerd hebben. We hebben de bestellingen samen even doorlopen en we zijn gelukkig tot een passende oplossing gekomen. En we gaan ervan uit dat de volgende orders in de toekomst goed zullen verlopen! Mocht je nog vragen hebben, mag je mij altijd bellen en ik wens je een hele fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088-8855706
Pluspunten
Klantenservice is top! Super assistentie bij vragen en als er iets niet goed gaat wordt er altijd naar een passende oplossing gezocht. De levertijd is vaak korter dan aangegeven.
Pluspunten
Alles is positief aan dit bedrijf! Ze denken met je mee, ze helpen je als je vastloopt, de kwaliteit van het drukwerk is top en ze zijn nog supersnel ook! Dikke 10 verdiend!
Pluspunten
Mooie drukwerk, veel keuzemogelijkheden. Servicegerichte medewerkers die snappen waarover drukwerk gaat. Fijn bedrijf, ik bestel er al jaren en ik blijf klant.
VerbeterpuntenWebsite kan hier en daar wat gebruiksvriendelijker.
Pluspunten
Fijne service
Het makkelijker maken om je eerder gemaakte design etc weer terug te vinden wanneer je weer op de pagina komt. Ik heb bijv mijn visitekaartjes even laten liggen pas later afgemaakt en besteld en kon het niet zo snel vinden waar ze waren opgeslagen.
Pluspunten
Altijd zeer snel en prachtige kwaliteit!
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Goede kwaliteit drukwerk en over het algemeen snel geleverd. Het werkt verslavend :-) ik bedenk steeds weer iets nieuws om hier te laten drukken!
VerbeterpuntenNog meer leuke artikelen aanbieden om te bedrukken :-)
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWe hebben geregeld de volgende klachten: - te laat - drukfouten - niet gebundeld
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Jullie denken fijn mee en zijn klantgericht en oplossingsgericht.
Verbeterpuntenkan ik niet zo bedenken
Pluspunten
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ook voor custom orders aan te bevelen, goede service en prima eindresultaat. Online echt de beste drukker!
Pluspunten
Dat ze ook nog eens goed kunnen roeien! Prima service
Pluspunten
Mocht er onverhoopt iets zijn. Dan word dit zonder blikken of blozen opgelost
Pluspunten
Correcte en snelle levering tegen een goede prijs.
VerbeterpuntenNa de bestelling en de betaling is het erg onduidelijk waar de bestanden kunnen worden ge-upload.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer