Pluspunten
Prijs is het best, levering is altijd op tijd of eerder, service is altijd vriendelijk en goed, je kunt altijd bellen voor advies en dan wordt je heel persoonlijk te woord gestaan en niet als een nummer behandeld. Tot slot heeft DWD de beste marketingcommunicatie: van de toon van de nieuwsbrief tot de hacktips en de vormgeving online met de foto's van medewerkers. Het heeft allemaal kwaliteit en is tegelijkertijd speels en humorvol. Topbedrijf!
VerbeterpuntenMeer keuze in materialen: verschillende soorten papier.
jullie communiceren graag en veel, ik kreeg 4 mailtjes over de afhandeling en levering van het bestelde product, een beetje veel. kan best gehalveerd....
Pluspunten
Zeer goede en vriendelijke klantenservice bij vragen. Uitstekende kwaliteit drukwerk.
Pluspunten
Fijne online drukkerij, met goede service. Kwaliteit is ook altijd netjes.
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering (beter dan verwacht!). Prijs is goed voor normale leveringen. Kwaliteit is ook zeer goed.
VerbeterpuntenPersoneel kan nog iets vriendelijker
Pluspunten
Super handige site, altijd behulpzaam, snel en prima producten
Pluspunten
Supervriendelijke medewerkers welke meedenken en de vragen direct beantwoorden. Snelle en correcte uitvoering van de bestelling. Zelfs dezelfde dag afhalen was geen probleem.
Verbeterpunten-
het gaat prima
Pluspunten
Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd en conform afspraak, vaak sneller dan verwacht en beloofd.
Pluspunten
snel reageren op vragen en meedenken met de klant.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supergoed drukwerk en heel klantvriendelijk. Ook nog gratis verzending, helemaal geweldig!
Pluspunten
Snelheid, maar ook als er een keer een foutje wordt gemaakt (door hen) het in snel tempo oplossen, zonder gedoe en zonder kosten. Dat is een van de grote pluspunten!
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken...
Pluspunten
Mooi, enthousiast bedrijf met goede service en mooie producten!
Verbeterpuntende prijzen van de flyers kunnen iets scherper
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenRare spetters op sommige flyers (alsof ze in de regen hebben gestaan). Enkele hebben ook weggesleten bedrukking. We hebben een 20-tal flyers als 'onbruikbaar' moeten beschouwen.
Hallo Ingrid, Bedankt voor het telefoongesprek wat we hebben gehad over je review. Ik heb met je afgesproken dat het aantal wat niet goed is gedrukt voor je te gaan herdrukken. Fijn dat we hier zo zijn uitgekomen. En heb je nog vragen dan hoor ik dit graag van je. Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Webcare Specialist Drukwerkdeal 088-88 55 705
Pluspunten
Gewoon echt goed, uitstekende feedback, prima kwaliteit prijs verhouding, en heel vriendelijk personeel. mee denken met de klant, je bent geen nummer. Absoluut een aanrader.
Verbeterpuntenwat ons betreft niets.
Pluspunten
alles
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer