Pluspunten
Super fijne professionele hulp bij het samenstellen van je gewenste producten. Ook bleek dat op de dag van levering mijn order per ongeluk was vergeten op en bepaald punt. Daarom is mijn order direct met express levering verzonden zodat ik ‘m toch nog diezelfde dag heb ontvangen. Echt top!
Pluspunten
Breed aanbod, klant vriendelijk, goeie kwaliteit
VerbeterpuntenIets berere product omschrijvingen, templates bij producten makkelijker vindbaar maken
Pluspunten
Snelle levertijd, eerder dan aangegeven
VerbeterpuntenGebruik maken van CMYK kleuren-PMS kleurstelling, zodat huisstijlkleuren worden geprint en er mogelijk een langdurige relatie kan worden opgebouwd, i.p.v. toevalstreffers op kleurgebied.
Pluspunten
Ze zijn duidelijk in de communicatie en klantvriendelijk
VerbeterpuntenAl een aantal keer gaan ze flink over hun 3mm snijmarge heen. Dit lijkt helaas alleen bij kleine oplages te gebeuren.
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenLevering gewoonweg slecht door postNL
Pluspunten
Super snelle service, aardige medewerkster aan de telefoon. Mooie folders! Wij bestellen graag .
Pluspunten
Lekker duidelijke site!
Pluspunten
Producten zijn goed Prijs is ook goed
VerbeterpuntenDenk IT systeem - oude bestel info is weg of klopt in details niet. Klachtafhandeling. Direct oplossen als de fout ligt bij Drukwerkdeal.
Pluspunten
...
Verbeterpunten...
alles in orde
Pluspunten
gewoon een goed en fijn bedrijf, wat je besteld is wat je krijgt!
Pluspunten
Mooi op afgesproken tijdstip geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Perfecte service en kwaliteit en zeer klantvriendelijk.
VerbeterpuntenHelaas was de bestelling verloren geraakt onderweg naar PostNL na 1 telefoontje was alles super opgelost en werd met spoed de volgende netjes de bestelling opnieuw aangeboden en geleverd.
Pluspunten
Prijs kwaliteit is prima
Pluspunten
Beste internetdrukker van dit moment. Makkelijk benaderbasr en service gericht.
VerbeterpuntenBriefpaper per 1000 verpakken, en niet per 2500 in omdoos.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenOndanks goede verpakking zaten er in 2 posters een vouw.
Pluspunten
kwaliteit voor een goede prijs
Pluspunten
Goede klantenservice. Eventuele fouten worden snel en kosteloos hersteld.
VerbeterpuntenBeter letten op het vouwen van de flyers zodat dit netjes op de aangegeven vouwlijn wordt gedaan.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer