Pluspunten
heb ik ff niet
Verbeterpuntendeze week 2 x fout gegaan met aflevertijden, wordt niet opgelost...schandalig .... heb echt voor *** gestaan bij mijn klanten .........
Goedemiddag Dick, Bedankt voor je review! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Echter is de aanleiding minder leuk waarom de review geplaatst is. De situatie is vanmorgen uitgebreid met mijn collega Simone besproken. Hopelijk heb je nu meer duidelijkheid over onze werkwijze. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het mij dan gerust weten! Ik wens je een fijne dag toe. Birgit Wicherson Specialist Webcare [email protected] 088-8855704
Pluspunten
Perfecte levering na een eerdere tegenvallen. Maar dit werd prima opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd perfect en op tijd geleverd!!! Van geboortekaartjes, uitnodigingen, visitekaartjes tot pvc geprinte platen. Tot nu toe alles perfect!
Pluspunten
Top! Snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Drukwerkdeal communiceert uitstekend en regelt snel een oplossing bij problemen De toon bij de afhandeling was zeer prettig
Pluspunten
Ze zijn goedkoop (goedkoop is duurkoop in dit geval)
VerbeterpuntenKomen zonder notie levertijd niet na. Ik moest hier zelf achter komen. Aan de telefoon wordt mij verteld "dat hier nu niets aan te doen is". Ze ging vervolgens kijken wat de mogelijkheden zijn. Volgende dag krijg ik een ontzettend ***lig mailtje (ze durft niet te bellen, gok ik) met het bericht dat het inderdaad nu gewoon zo is. Geen korting, geen tegensprestatie. Niets. Ik heb nu niets meer aan m'n bestelling en ze vertikken het een tegemoetkoming aan te bieden. Echt een waardeloos bedrijf. Het beste is dat inmiddels meer dan de helft van mijn bestellingen bij drukwerkdeal op de één of andere manier door hun verprutst zijn. Dit was echt de laatste keer.
Beste Niels, Bedankt voor je review! Zojuist heb ik geprobeerd om je telefonisch te bereiken maar helaas zonder succes. Wat balen om te lezen dat het zo mis is gegaan met de levering van de bestelde t-shirts. Graag zou ik dit even telefonisch met je willen bespreken en kijken of ik hierin nog iets voor je kan betekenen. Zou je mij willen terugbellen via 088-88 55 702 ? Alvast bedankt en ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Teresa Gomez Webcare Specialist [email protected] 088-88 55 702
Pluspunten
Snel, goed, goedkoop. Top
Pluspunten
Duidelijke site. Snelle reactie, goed oplossend vermogen.
VerbeterpuntenWellicht een module toevoegen waarmee je zelf eenvoudige flyers/posters kunt maken..
Pluspunten
Toegankelijke site, makkelijk bestellen, prima prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel, kwaliteit en service!
Verbeterpuntenextra en afwijkende formaten afwerken
Pluspunten
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon.
Pluspunten
Oplossend vermogen bij problemen.
Ik heb 7 kleine posters tegelijkertijd besteld. Helaas komt dat niet als 1 bezorging aan. In maar liefst 4 bezorgingen is dit geleverd. Jammer voor de bezorger, verpakkingsmatriaal, etc
Pluspunten
Ik werk nu al een aantal jaren met Drukwerkdeal. Het gaat bijna altijd goed en als er eens iets niet helemaal goed gaat dan wordt het perfect opgelost.
VerbeterpuntenIk heb geen punten gevonden die ik graag anders zou willen zien.
Pluspunten
Geweldig eenvoudige website, heldere connunicatie en producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenHet snijden/vouwen heeft vaak teveel verloop.
Pluspunten
Snel en goed voor al je standaard drukwerk
VerbeterpuntenSpcifieek producten die buietnd e standaard valeln zijn vaak duur - ook zijn grotere partijen soms later dan aangegeven, maar nooit meer dan 1 of 2 dagen, dus als je die marge hebt geen issue
Pluspunten
niks
Hallo Robert, bedankt voor je review. Het probleem van je bestelling is onder onze aandacht en ligt op dit moment bij product management. Als je hierover nog contact wil kun je ons bellen op 088 88 55 705. Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Webcarespecialist Drukwerkdeal.nl
Pluspunten
Klantenservice is prima
VerbeterpuntenDe hele flow van handmatig aanleveren verbeteren. Ik heb bestanden aangeleverd volgens de norm via handmatig aanleveren. In de bestandsnaam stond vermeld wat gelamineerd moest worden + uitgebreide info in het textveld. Toen ik bij toeval de preview online controleerde bleek er veel niet te kloppen. Gebeld met drukwerkdeal en het bleek dat iemand iets niet gecontroleerd had. Aangeverde PDF's waren in orde. De medewerker heeft een drukproef ter goedkeuring gestuurd. Ik heb deze goedgekeurd en het drukwerk is geproduceerd. Bij levering bleek dat de oude bestanden gebruikt waren en het drukwerk dus totaal niet goed was ondanks goedkeuring van de drukproef. Na bellen met drukwerkdeal koste het vrij veel moeite om te achterhalen wat er mis was gegaan. Er is een nieuwe order gemaakt en het drukwerk wordt alsnog goed geleverd (gratis). Echter ik ben wel een week te laat met leveren.
Beste Frank, Bedankt voor je review! Zojuist heb ik geprobeerd om je telefonisch te bereiken maar helaas zonder succes. Ik begrijp dat je baalt dat het is mis gegaan met jouw bestelling. Graag zou ik nog even deze review telefonisch met je willen doornemen om te kijken of ik wellicht in deze nog iets voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken via 088-88 55 702. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Teresa Gomez Specialist Webcare [email protected] 088-88 55 702
Pluspunten
Spandoeken ontwerp is eenvoudig Zeer goede klanten service
Grotere panelen worden vaker beschadigd afgeleverd. Bij DHL is ook al een levering zoekgeraakt. Transport is dus een risico. Dit wordt wel allemaal netjes opgelost,
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer