Pluspunten
- Fijne site - Vriendelijk personeel - Personeel is betrokken bij het werk en doet ook echt moeite voor de klant - Fijne ontwerp service - Snelle levering (ook al doe je niet de 'next-day' levering)
VerbeterpuntenN.v.t. Echt een heel fijn bedrijf om iets te bestellen/ontwerpen
Pluspunten
Belangrijk: kwaliteit en nakomen afspraken hoog. concurrerend hoog
VerbeterpuntenIets beter met chat contact.
Pluspunten
Denken ontzettend goed met de klant mee! Ik heb ze dan ook meerdere keren aanbevolen aan anderen.
VerbeterpuntenKwaliteit kan soms een tandje beter.
Pluspunten
I had a great service and the result was perfect!
Pluspunten
Kwaliteit van drukwerk is in orde alleen dit doet er niet meer toe als levering niet volgens afspraak gebeurd.
VerbeterpuntenNakomen van next-day delivery of deze optie niet meer bieden als het niet waargemaakt kan worden.
Beste, Bedankt voor jouw review en wat vervelend om te horen dat het spandoek niet op tijd geleverd is. Ik zie dat er reeds contact is geweest met mijn collega van de Aftersales om over de klacht te spreken. Helaas is het spandoek vertraagd geraakt vanwege een productievertraging. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop uiteraard van harte dat nieuwe leveringen geheel naar wens en op tijd geleverd zullen worden. Met vriendelijke groet, Marjolein Specialist Webcare 088 88 55 701 [email protected]
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk aanleveren van bestanden en goed overzicht van orders en status hiervan.
Verbeter punten kan ik zo niet bedenken. Ga zo door.
Drukwerk is heel donder en heeft een blur
Pluspunten
Snelle levering. Ondanks dat DHL een pakket heeft geleverd dat door hun beschadigd is geraakt heeft Drukwerkdeal dit toch voor mij opnieuw gemaakt en verstuurd. Hulde voor die service! Ik hoop dat DHL hun die kosten gaat vergoeden want het was tenslotte door DHL veroorzaakt!
Pluspunten
Supersnelle levering en fijne kwaliteit
VerbeterpuntenUplaoden foto's / bestanden liever voordat het bestellen definitief is en niet naderhand.
Pluspunten
Bestellen is makkelijk en duidelijk. Het drukwerk is mooi, probleemloos altijd!
Pluspunten
Duidelijke prijzen op de website die zeer gebruiksvriendelijk is. Ik had een keer een spandoek besteld en die had vrij ongelijke hoeken toen ik hem binnen kreeg. Toen hebben ze direct een nieuwe gemaakt en opgestuurd. Dat vond ik erg netjes.
VerbeterpuntenDat spandoek met ringen, die duidelijk scheve hoeken had, vond ik wel een beetje slordig dat ze dat opgestuurd hebben. Het is netjes opgelost door een nieuwe te sturen, maar het had ook voorkomen kunnen worden.
Pluspunten
Gewoon een topbedrijf. Bestelt al 8 a 9 jaar bij Drukwerkdeal en altijd heel goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpuntrn. Gewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Prima website, goed en duidelijke ondersteuning, snelle levering. Ondersteuning met gratis monsterbox is ook top, je weet als klant precies welke mogelijkheden er zijn.
Pluspunten
Bestelgemak
VerbeterpuntenControleer het product voor verzending. Ik had een reclamebord op trespa besteld. Na het uitpakken kon ik 4 pleisters plakken door de scherpe randen. Jammer. Zo goedkoop was het ook weer niet.
Beste Norman, Bedankt voor jouw review! Ik heb je gebeld naar aan aanleiding van je review. Helaas kreeg ik geen gehoor. Ik had graag je review met je willen bespreken. Wil je mij terugbellen op 088-88 55 705. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Susan Duivenvoorde Webcare specialist [email protected]
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer