Pluspunten
Ik had een klacht maar ik ben echt verrast hoe dit is opgelost moet nog het nieuwe doek binnen krijgen maar ik ben nu al zeer positief.
VerbeterpuntenNiets klantenservice een dikke duim
Pluspunten
Hele snelle levering. Goed gedrukt.
Pluspunten
Zeer tevreden!
Pluspunten
Ik ben maar een kleine klant maar toch al zeker 5 jaar trouw. Ik denk overal een 10 gegeven. Enkel op kwaliteit. Maar ook daar zijn jullie al verbetert. Het is vaak door verzending dat er wat gebeurt. Maar zoals ik zeg is dit al verbetert.
VerbeterpuntenSpijtig dat het sparen van punten is weg gevallen.
Pluspunten
Goede en snelle service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
goede kwaliteit voor een zeer goede prijs
VerbeterpuntenEr was wat misverstand over de zeilen en waar de vouw precies zou komen. de vouw viel nu hoger uit dan verwacht waardoor tekst/logo niet precies in de hoeken terrecht kwam
Pluspunten
Goede service, denken echt mee met de klant.
VerbeterpuntenDe aanlevertool nog steeds in Flash. Meer mogelijkheden voor maatwerk drukwerk.
Pluspunten
goede en overzichtelijke website, goede producten en snelle levering. Ben zeer tevreden over de service, bestel al jaren via Drukwerkdeal en altijd zeer tevreden
Pluspunten
Misschien wel de meest betrouwbare drukker van Nederland in zowel kwaliteit als planning.
Pluspunten
als er een probleem is dan wordt het over het algemeen snel opgelost
VerbeterpuntenBeter communicatie tussen jullie en jullie vervoerders. 9 van de 10 problemen die ik meemaak, liggen niet bij jullie, maar bij de partij die voor jullie vervoert. Hierdoor is het al een aantal keren voor gekomen dat jullie opnieuw moet drukken omdat pakket "verdwenen" is waardoor ook ik niet mijn afspraken over levering met mijn klanten na kan komen....
Pluspunten
Modern
VerbeterpuntenKleurechtheid...
Pluspunten
aanbevelingswaardig
Pluspunten
Zelfs een week eerder geleverd dan gedacht.
Pluspunten
Weer een stukje topkwaliteit geleverd door Drukwerkdeal. Voor mijn bedrijf al jaren een trouwe partner.
Pluspunten
Snelle en goedkope levering met een prima kwaliteit.
Pluspunten
Zo simpel, aanvraagformulier invullen, beelden downloaden en Klaar, wachten (kort) maar.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Prijs OK
VerbeterpuntenGeen leverdatum zonder overleg vervroegen, temeer daar vervolgens het proces niet meer "on hold" kan worden gezet.
Pluspunten
Proactief contact opgenomen over een drukfout en daarnaast (onverwacht) bij onze geboortekaartjes een cadeautje voor de kleine ontvangen
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer