Pluspunten
Prima, goede voorlichting en hulp en alles correct afgehandeld
het beter verpakken van de posters, zodat de uiteinden niet beschadigen
Pluspunten
Levert op tijd en kwaliteit is altijd goed.
Pluspunten
Snelheid, prijs en kwaliteit en vooral het gemak waarmee standaard drukwerk geplaatst, betaald en geleverd worden.
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijk personeel
VerbeterpuntenOp rekening betalen kost € 7,50 meer, dit vind ik veel en ook niet meer echt van deze tijd.
Beste Patty, Bedankt voor jouw review! Ik heb je zojuist een mail gestuurd met wat meer uitleg over de betaling achteraf! Hopelijk wordt hiermee het een en ander duidelijk :) Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Verbeterpunten-
Pluspunten
Social Media strategie/persoonlijke aanpak, humor!
VerbeterpuntenGa zo door Ik was helemaal lovend, tot ik de laatste vraag zag over aanbevelen. Vragen poppen op, waarom moet ik mijn naam ineens invullen, waar komt dit dan te staan? Ik wil gewoon anoniem een reactie geven. Haal deze vraag eruit zou ik zeggen. Ik beveel het wel aan, maar dit doe ik liever persoonlijk.
Pluspunten
Er was iets mis gegaan, maar ik werd direct goed geholpen.
Pluspunten
Leveren altijd op tijd en altijd precies wat ik heb besteld.
VerbeterpuntenDe website is niet erg gebruiksvriendelijk. Ook het bekijken van de PDF bij de eindafsluiting werkte niet (bij het maken wel).
Pluspunten
Duidelijke site en bestel vensters , en upload inrichting.
Pluspunten
Snele levering, goede kwaliteit, prima prijs
Pluspunten
snel en vakkundig. Dat is prettig werken
Pluspunten
Sorry kan ze niet bedenken
VerbeterpuntenCommunicatie
Pluspunten
Kwaliteit
VerbeterpuntenDownloaden van de bestanden gaat niet goed.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer