Pluspunten
De klacht die ik had vanwege een probleem met het drukken is naar tevredenheid opgelost
Pluspunten
Erg goed personeel! Ben goed geholpen bij het maken van een a0 poster en a5 flyers!
Pluspunten
Fijn dat drukwerkdeal ook telefonisch goed bereikbaar is en het personeel heel behulpzaam.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit shirt
VerbeterpuntenDrukwerk op sportshirt verkneuterd (niet meer 100% glad te krijgen) Verbeterpunt: Product beter opvouwen bij verpakking
Pluspunten
Consequent en sne
VerbeterpuntenGoed kijken of beneden de randen niet verlopen naar wit
Pluspunten
Drukwerkdeal doet precies wat het belooft.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede feedback mbt de verwachtte kwaliteit irm het aangeleverde concept.
VerbeterpuntenDe gebruikersvriendelijkheid van de website optimaliseren.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenTelefonisch zeer slecht bereikbaar en als je iemand aan de lijn krijgt is het iemand die gebrekkig Engels soreekr. Ik wil dit soort zaken niet in het Engels bespreken. Het is al moeilijk genoeg om in het Nederlands het goed op papier te krijgen!! En te veel opties/ keuzes voordat je eindelijkje kaart af hebt. Soms heb je geen idee waar je voor kiest en dat is het zeer vervelend dat je dit telefonisch kunt overleggen!
Pluspunten
Snelle levering en het drukwerk zelf is goed
VerbeterpuntenIk had speciaal gebeld om te vragen welk papier te bestellen voor een kleurplaat maar uiteindelijk kun je er met een stift bijna niet op kleuren. Te glad, de stift hecht niet.
Beste Lotte, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat de flyers niet naar wens zijn en niet gebruikt kunnen worden waarvoor je ze bedoeld had. Ik heb bij dezen een klacht voor jou aangemaakt in jouw account. Hierin gaan we onderzoeken wat er precies mis is gegaan en hoe we dit samen met jou kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Pluspunten
Goede prijs qualiteit verhouding!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten , ben dik tevreden
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website (Zelfs voor mij) Levering zoals aangegeven Prijs is lager dan vergelijkbare sites
VerbeterpuntenKleur van de afdruk was toch net anders dan ik had verwacht Al was het wel helder en scherp
Gewoon afleveren op het aangegeven adres.
Pluspunten
Levering keurig op tijd en netjes verzorgd drukwerk voor een heel redelijke prijs. We zijn (opnieuw) dik tevreden.
Niet tevreden: kwam kapot binnen! Niet bruikbaar, moet geld nog terugvragen!
Beste Duco, Bedankt voor jouw review! Naar aanleiding van jouw mail heb ik een klacht voor je geregistreerd en je hierin een aanbod gedaan om de klacht op te lossen. Het is namelijk niet de bedoeling dat we een kapot product leveren! Mijn excuses voor het ongemak en we horen graag van je! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Pluspunten
Er wordt meegedacht over een oplossing
VerbeterpuntenWe hadden erg veel onduidelijkheid over de drukproef, geen bevestiging over de goedgekeurde bestellen. +-2000 van de 2500 pennen zijn scheef tot extreem scheef gedrukt. Bizar dat dit heeft kunnen gebeuren. Maargoed we gaan merken hoe het afloopt.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer