Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenHeb gisteren pas alles gezien. Qua kleur vond ik het tegenvallen. Met name licht en donker blauw.
Pluspunten
Handige website. Snel geregeld en geleverd. Top!
VerbeterpuntenIk had een groot bord waar eigenlijk wel nog een boorgat met houder bij had gemogen, niet besteld omdat t niet perse op de website staat. Misschien vanaf X grootte t toch vermelden?
Pluspunten
Gewoon goed
Verbeterpuntengeen
Zeer snel geleverd sneller dan beloofd. Makkelijk aanleveren.
Pluspunten
Alleen maar positief! Had een paar jaar terug visitekaartje besteld en was nu op, mijn oude gegevens van mijn visitekaartje stond nog in bestand, jullie hebbben wat aanpassingen gedaan (omdat het 1,5jaar terug was de bestelling van toen) en super! Ben helemaal blij met de service en kwaliteit! Blije klant!
Pluspunten
Snel, klantvriendelijk, prima kwaliteit voor betaalbare prijs
VerbeterpuntenIk vond het vervelend om te ervaren bij het bestellen, dat de gratis levertijden ook buiten kantooruren vielen. Dat had ik graag eerder geweten ivm offerte richting klant.
Pluspunten
Goede online service en snelle levering
VerbeterpuntenHet trespa reclame bord dat ik heb besteld heeft veel tekst er op (boerderijwinkel) en een deel van de tekst lijkt ''bewogen'' alsof het dubbel is gedrukt.
Beste Monika, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat de tekst bewogen lijkt. Ik wil graag voor je uitzoeken wat er mis is gegaan. Hiervoor heb ik een klacht klaargezet in ons systeem met de vraag om hier wat foto's van het product in te uploaden. We gaan dan op onderzoek voor je uit en komen met een passende oplossing bij je terug! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Pluspunten
prettig in contact
Pluspunten
prijs kwaliteit is top!!
Pluspunten
Zeeer goed geholpen door de ontwerpers. Perfect. Ook fijn dat er een live chat functie is. Zo kun je snel aan de slag. NB Na het plaatsten van dit commentaar ben ik direct gebeld door Drukwerkdeal om mijn verbeterpunten persoonlijk toe te lichten. Dit gesprek is bijzonder prettig geweest en ik ben heel goed geholpen door de medewerker. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren. Geweldig!
VerbeterpuntenDe shirts zijn bijzonder dun en zien er daardoor erg goedkoop uit. Terwijl ze dit niet waren en er als omschrijving Premium Longsleeves bij staat. Als je de uitgebreide omschrijving (in aparte pagina) naleest zie je ergens inderdaad staan dat het 150 grams oid is, maar dat zou fijner zijn direct bij de omschrijving op de beginpagina. Als leek weet je niet hoeveel gram een dik of dun shirt is. Verder was de levering ook bijzonder slordig. Er zaten 15 shirts per doos verpakt, maar die waren er gewoon ingepropt en het piepkleine doosje kon net dicht. Een en al kreukels en niet prettig om dure shirts zo uit te pakken. Gewoon netjes opvouwen en een doos waar het normaal in past zou wel fijn zijn. Ook stonken de shirts vreselijk naar azijn. We hebben alles eerst moeten wassen omdat ons hele kantoor ernaar stonk. Misschien ander product hiervoor verzinnen wat niet zo sterk stinkt.
Goedemiddag, bedankt voor je review en het prettige gesprek van zojuist! Jammer genoeg zijn er een aantal dingen niet goed gegaan met jouw order en hiervoor mijn excuses. Je gaf aan dat jij dit ook niet gewend bent van ons. Gelukkig hebben wij de situatie samen besproken en zijn we tot een goede oplossing gekomen. Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, laat het mij gerust weten! Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088-8855706
Pluspunten
GEWELDIG BEDRIJF GOEDE ADVIESEN
VerbeterpuntenGeweldige service ,mooi werk geleverd TOP
meer lettertypen beschikbaar stellen
Pluspunten
Fijn om mee te werken
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer