Het uploaden is wat onduidelijk wanneer je meerdere bestanden moet aanleveren. Service heel goed!
Pluspunten
Snel en goede prijs. Uitstekende hulp (nazorg).
VerbeterpuntenIk begrijp dat je rekening moet houden met het afsnijden, maar wellicht kunnen jullie nog duidelijker aangeven dat je niet kleiner mag werken dan 105% en dat je opdracht in de gele en rode marge moet vallen.
Beste Nathalie, Bedankt voor jouw review en wat vervelend om te horen dat de flyers niet goed geleverd zijn. Ik heb hiervoor dan ook een klacht voor jou klaargezet in jouw account. Hierin hebben we uitleg gegeven wat er precies gebeurd is en je een aanbod gedaan. Een hele fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Pluspunten
Prima drukwerk
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel geleverd tegen een scherpe prijs
Pluspunten
Erg gebruiksvriendelijke site, het instellen van de mogelijkheden voor de visitekaartjes is erg eenvoudig en overzichtelijk. De kaartjes zelf zijn in prima kwaliteit gedrukt voor een goede prijs!
VerbeterpuntenEventueel, indien mogelijk, de levertijd. Alhoewel wij geen problemen hebben ervaren met een weekje 'wachten'.
Pluspunten
Verkeerd papier gebruikt, snel opgelost en de volgende dag nieuw geleverd. Netjes.
VerbeterpuntenBestelling op het verkeerde papier leveren wil zeggen dat er een simpele check mist.
Pluspunten
Klantgerichte afhandeling
Pluspunten
perfect via de telefoon uitleg gekregen welke oplossing het beste paste bij mijn probleem. Levering precies op afgesproken dag.
Verbeterpuntengeem
Voor een factuur 7,50 vragen is eigenlijk diefstal
Pluspunten
Snelle levering, bijna een week sneller dan eerste planning, Goed verpakt en verzonden. Top
De communicatie verliep een beetje moeizaam, het heeft 6 weken geduurd voordat het klaar was maar het resultaat mag er zeker wezen!
Order bleek om onduidelijke reden te zijn geannuleerd. Na reclamatie binnen enkele minuten rechtgezet. Vraag blijft waar de annulering vandaan kwam.
Pluspunten
Snel geholpen door medewerker
Pluspunten
snelheid en helpdesk
Verbeterpuntenwebsite flow, van bestellen tot betalen.
Meer informatie wat jullie aan duurzaamheid doen en meer 'duurzame' opties implementeren
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer