Was echt krap aan de tijd. Zat er op te wachten.
Pluspunten
snelle levering van fotobehang, website gebruiksvriendelijk.
Verbeterpuntenwas misschien wel handig geweest als ik onderaan als tip had meegekregen bij het bestellen dat ik meteen behanglijm mee kon bestellen. ;) maar het is gelukt, en foto op behang ziet er mooi uit
Pluspunten
- goede afhandeling/snelheid - goed upload mogelijkheid
Verbeterpunten- in enkele gevallen waren bezorgingen beschadigd door koeriersdienst. - mer papiersoorten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer tevreden, ik zal zo weer iets laten afdrukken.
VerbeterpuntenDe volgen de keer het drukwerk niet meer opvouwen er blijven vouw naden achter dit vond ik wel heel erg slordig, ik ben zelf werkzaam in de grafische bedrijf. Dus oprollen op een dunne koker en versturen in een koker.
Pluspunten
Levert goede kwaliteit. Op tijd.
VerbeterpuntenOnline aanleveren bestanden verloopt heel moeizaam dat is een zwak punt van dit bedrijf.
Pluspunten
Helemaal goed
De afhaal procedure in Deventer is niet duidelijk voor een 1e keer. Ik ging er van uit dat ik 9,00 uur op de afleverdag mijn foto's kon ophalen. Blijkt dat deze vanuit een andere locatie geleverd worden en pas in de middag in Deventer klaar staan.
Pluspunten
kwaliteit is goed
VerbeterpuntenOnline bestanden uploaden en verwerken moet echt beter!
Pluspunten
Fijne organisatie
VerbeterpuntenKan nix bedenken
Pluspunten
Echt super klantvriendelijk personeel!
Jammer dat als je nieuwe affiches voor de stoepborden besteld en ook plastic vellen je twee keer verzendkosten moet betalen. Moet toch in één zending te regelen zijn.
Pluspunten
heel snel geleverd
Pluspunten
De website is goed begrijpelijk. Producten zijn makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenVoor producten met een alternatieve maat kan ik niet vinden hoe ik dat moet regelen bij jullie. Misschien dat ik iets makkelijker maken.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer