Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
VerbeterpuntenRaar dat de levertijd tot half 10 's avonds gaat en je anders de optie moet klikken vóór 12 uur en daar extra voor betaald. Bedrijven sluiten namelijk meestal om 17:00 uur en dus is er niemand aanwezig tot half 10. De casettes mogen ook echt verbeterd worden, de banner hangt helemaal naar voren.
Graag een voorbeeld sturen van hoe de shirts eruit komen te zien.
Pluspunten
Evenwichtige kwaliteit / prijs verhouding!!
VerbeterpuntenIk vond de levertijd van de flyers nogal lang
Pluspunten
Via telefonisch contact wordt je snel geholpen. Personeel is aardig en behulpzaam.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn dat je na betaling meteen de factuur kan downloaden.
Pluspunten
Mijn visitekaartjes waren er razendsnel en overstegen mijn verwachtingen totaal! Het bestellen ging supermakkelijk, heel blij mee!
Spoedlevering kwam niet op tijd. Drukwerk kwalitatief zeer slecht
Beste Mariska, Bedankt voor je review! Zojuist heb ik geprobeerd om je telefonisch te bereiken maar helaas zonder succes. Wat balen dat jouw order te laat geleverd is en dat de geleverde posters ook niet de gewenste kwaliteit hadden! Zou je telefonisch contact met mij willen opnemen zodat we samen even deze review kunnen bespreken en kijken of ik misschien nog iets voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Teresa Gomez Buter Specialist Webcare [email protected] 088-88 55 702
Pluspunten
Noic noic
Ik mis de optie om een totale kleur van de visitekaartjes.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, adequaat te woord gestaan maar uiteindelijk zonder resultaat
VerbeterpuntenKorting bieden bij tweemaal een fout van levering, dit was wel een vrij matige vertoning
Pluspunten
Snelle levering, mooi resultaat.
VerbeterpuntenBij het maken van de wenskaarten was het niet geheel duidelijk of we ook op de achterkant ongelimiteerd dingen konden ontwerpen en of dat uberhaupt mogelijk was. Dat kan duidelijker in het ontwerp programma.
Pluspunten
Hulp bij bestellen, versnelde levering, superscherpe prijs!
VerbeterpuntenOp de chat functie op de website werd mijn vraag niet beantwoord. Ik heb toen ouderwets gebeld.
Pluspunten
Toegankelijk en snelle service
Verbeterpunten-
Keulenstraat 4