Op de folder zijn twee over elkaar aangebrachte lagen inkt. De onderste laag is nog zichtbaar.
Pluspunten
Alles!! Snel, kwaliteit én vriendelijk gespecialiseerd personeel .
geen
Pluspunten
Snelle service, goede berichtgevingen via de mail, prachtig eindresultaat
Verbeterpuntenaanleveren van drukwerk, uploaden met hierbij zorg omtrent afmetingen, snijruimten zou wat eenvoudiger en duidelijker kunnen
Pluspunten
Snel geleverd; prima verzorgd
Verbeterpuntensoftware voor upload werkt slecht onder google
Pluspunten
snel , overzichtelijk en betaalbaar
Pluspunten
Er was iets met mijn order niet goed gegaan, geen discussie, gewoon overgedaan.
VerbeterpuntenWellicht een betere automatische controle van bestanden (als dat mogelijk is)
Pluspunten
Snelle levering, mooi afgewerkt.
Banner besteld, de budget ivm de snellere levertijd. Ik heb vorige keer een rolup besteld was prima maar nu was de levertijd te lang vier mij. Ik heb zelf de gaten in de hoeken moeten maken en de meegeleverde stalen ringen er in moeten monteren Dit gaat niet zonder speciaal gereedschap ! Gereedschap aangeschaft en hulpstuk gemaakt Maar dit is niet de bedoeling als ik zo een product bestel
Pluspunten
Goede kwaliteit lage prijs
VerbeterpuntenLevering was een dag later; dit is wel telefonisch gemeld. Door PostNL werd het nog een dag later. In totaal dus 2 dagen later dan aangegeven bij de bestelling.
Pluspunten
Nemen hun opdracht serieus. Onze eerste ervaring is meteen heel goed.
VerbeterpuntenWij begrepen niet direct wat er voor bestand moest worden aangeleverd. De eisen b.v. waaraan het bestand moest voldoen.
Pluspunten
Gezellig, vakkennis, behulpzaam, mooie producten, duidelijke website
Pluspunten
goede service, snelle levering, prachtig resultaat.
Pluspunten
Zeer concurrerende prijs. Goede kwaliteit producten! Je kunt na het doorsturen van je bestanden nog checken of het goed is geconverteerd. Het is makkelijk zelf bestanden aan te leveren.
VerbeterpuntenAls je geen professionele ontwerper bent is het moeilijk om de gevraagde CMYK te leveren. Ondanks dat ik het niet zo heb geleverd is het op de juiste manier vertaald en gedrukt (te checken dankzij online 'proefdruk'. Wat meer uitleg dat niet gericht is op designers/ontwerpers is handiger.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer