ging perfect. alleen uploaden van bestanden via site ging niet goed (met IE en chrome)
Pluspunten
Net drukwerk, vriendelijke en behulpzame mensen
VerbeterpuntenSnelle levering is niet altijd op tijd
Pluspunten
Prettig dat je altijd iemand met kennis van zaken aan de telefoon krijgt als je een vraag hebt over een bestelling!
Pluspunten
Snel Goed Goede comunicatie Veel opties
VerbeterpuntenVoor 3 uur bestellen kan beter iets duidelijker aangegeven Het is redelijk duur
Pluspunten
Super behulpzaam!
Pluspunten
Supersnelle levering. Zeer lage prijs. Website zit goed in elkaar. Kwaliteit product prima. Top bedrijf!!!
VerbeterpuntenNiets. Perfect!!
Pluspunten
Wij hebben al vaker promotiemateriaal bij Drukwerkdeal besteld. Wij zijn altijd tevreden over de spullen die we hebben besteld. De service is goed en ze werken snel en conform afspraak.
VerbeterpuntenDe uploadfunctie werkte de laatste tijd niet goed.
Pluspunten
Bij een klacht over het bestelde produkt wordt er gelijk aktie ondernomen en is mij een nieuw spandoek aangeboden daar de eerste niet voldeed. ik ben erg tevreden over de aangeboden oplossing en voelde mij gehoord. top.
Verbeterpuntenmeerdere (spandoek) bestellingen gedaan, altijd top. enkel de laatste bestelling, het spandoek is niet mooi afgewerkt. De naden zitten niet mooi, rommelig waardoor het doek niet mooi stak hangt.
Beste Brigitta, Bedankt voor het fijne gesprek van zojuist en wat fijn dat we samen tot een oplossing zijn gekomen! Uiteraard is het niet de bedoeling wanneer je iets bij ons besteld dat dit niet netjes is afgewerkt en daarom gaan we jouw spandoek herdrukken. Deze zal naar verwachting vrijdag geleverd worden. Nogmaals bedankt en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Teresa Gomez Buter Specialist Webcare [email protected] 088-88 55 702
Pluspunten
eerste keer besteld slechte ervaring in de levering.
VerbeterpuntenKlant als koning behandelen
Pluspunten
Vriendelijke behandeling over de mail met een zeer snelle reactie op je vragen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en deskundig geholpen. Standaard drukwerk, kan dus standaard snel!
Pluspunten
Goede website
VerbeterpuntenDruk ziet er wederom niet fantastisch uit. De vorige stapel flyers zat vol strepen en deze stapel is niet egaal gedrukt.
Hi! Dat is vervelend om te horen en natuurlijk niet de bedoeling. Ik zet een klacht voor jou in en zou jij ons een paar modellen kunnen sturen? Dan ga ik graag voor je uitzoeken wat er mis is gegaan! Met vriendelijke groet, Kirstin van Santen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 493
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer