Pluspunten
reactions to my problem with uploading the file were very nice and helpful
Pluspunten
Snelle levering en prijs
VerbeterpuntenDoor de snelle levering was het drukwerk niet helemaal gedroogd en zaten er witte vlekken in de vouwrand
Pluspunten
Snel, betaalbaar en mooie kwaliteit drukwerk. Mijn klant is tevreden.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteitverhouding en super snel!
Pluspunten
Ik heb alle communicatie als zeer prettig ervaren. Ook de mogelijkheden zijn eindeloos.
Het opmaakscherm waarin banners kunnen worden opgemaakt is niet gebruikersvriendelijk. IK kreeg het niet voor elkaar om hier een goed concept in te maken en verloor telkens de laatste wijzigingen.
Bezorgtijd is voor mij, wat lang en extra betalen voor een ander bezorgmoment is m.i. niet echt meer van deze tijd.
Pluspunten
Leveringen altijd stipt, vriendelijke service aan de telefoon en kwaliteit is perfect!
VerbeterpuntenGa zo door!
De t-shirts die ik heb besteld vielen erg klein, dit kan beter gecommuniceerd worden. Ik had op de gok een M en L besteld, en waar ik normaal gesproken M heb is nu de L aan de kleine kant en past M helemaal niet.
Pluspunten
Keurig stukje maatwerk!
Pluspunten
De heer J. Spel is werkzaam bij Drukwerkdeal en een topper. Hoe hij het regelt, petje af!
Pluspunten
Makkelijk en eenvoudig bestellen.
Beste Tineke, Zojuist heb ik je telefonisch geprobeerd te bereiken. Dit helaas zonder resultaat. Ik had graag even de review met je besproken om te kijken of ik hierin nog iets voor je kan betekenen. Zou je mij terug willen bellen op het nummer 088-8855702? Ik hoor graag van je! Teresa Gomez Buter Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 702
Pluspunten
Geweldig! Altijd snel geleverd en top kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Beveel Drukwerkdeal ook altijd aan bij mijn klanten!
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Heel blij met service en producten!
Helaas is de bestelling niet geheel geleverd zoals afgesproken.
Pluspunten
Wordt goed meegedacht
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer