Bestellingen op dezelfde tijd aanleveren als mogelijkheid geven
Pluspunten
Gemak dient de mens, je ziet duidelijk dat men moeite doet om je zo goed mogelijk te informeren / helpen.
VerbeterpuntenIk zou graag vooraf aan bestelling, het ontwerp willen toetsen of het voldoet. nu moet ik het hele bestelproces door voor dat ik weet of het ontwerp dat men voor mijn gemaakt heeft ook voldoet.
Pluspunten
Bijzonder vriendelijk geholpen bij nabellen over de bestelling. Tevreden over de manier van drukken op de shirts!
VerbeterpuntenHet verschil tussen de maten van heren en dames t-shirts met een slimfit is heel groot, de heren t-shirts slimfit vond ik niet bijzonder slimfit maar een beetje vormloos.
Pluspunten
Altijd duidelijk, prettig zaken doen, heldere communicatie, tarieven goed.
VerbeterpuntenMochten jullie bij het zien van een ontwerp zelf zien dat een bepaald deel van een foto niet helder overkomt, neem dan a.u.b. contact op met de klant. Wij kunnen vanaf onze plek uiteraard niet zien wat jullie op scherm krijgen...
Pluspunten
professioneel, snel en goed georganiseerd ! dank U
Pluspunten
- De automatisering aan de voorkant is erg goed. - Vakkundige en vriendelijke medewerkers. - Als er iets mis dreigt te gaan/is gegaan komt men altijd met een oplossing.
Verbeterpunten- Deventer is voor mij te ver weg om iets op te kunnen gaan halen. - Er lijkt weer een klein beetje drukkersjargon in het proces te sluipen. Geef daar kort uitleg over. - De schuifknoppen in dit formulier. Is rood nu aan of uit?
Pluspunten
netjes en op tijd
Pluspunten
Goeie communicatie omtrent de levering. Er was wat vertraging dit werd vooraf gecommuniceerd. Nadat de levering is geweest is er nog wat contact geweest inzake de vertraging. Dit is heel vlot opgepakt en afgewikkeld. Er werd goed met ons meegedacht.
Goedemorgen Robin, bedankt voor je beoordeling! Zojuist heb ik je telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat. Ik zou graag de beoordeling met je willen bespreken. Zou je mij willen terug bellen op het nummer: 088-8855704. Met vriendelijke groet, Birgit Wicherson Specialist Webcare [email protected] 088-8855704
Pluspunten
Top!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Elk geleverde product is van hoge kwaliteit geweest.
VerbeterpuntenIk wou zeggen kinder maten voor t-shirts aan het assortiment toevoegen, maar ik zie dat ze deze inmiddels ook hebben.
Pluspunten
Ben een zeer kritische klant en ben aangenaam verrast door de dienstverlening van Drukwerkdeal. Echt top; veel mogelijkheden in bijv. afwerking en bundelen en kosten zijn acceptabel.
Pluspunten
Goede telefonische ondersteuning, snelle levertijd
VerbeterpuntenEr was onduidelijkheid over de datum dat de bestelling werd afgeleverd, kwam door de verhuizing van de printers.
Pluspunten
Eerste flyer was mis gegaan maar ik werd vriendelijk behandeld en kreeg een coupon waarmee ik een nieuwe bestelling kon doen. Klantvriendelijk 10+
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eenvoudig kaarten maken, goede kwaliteit, nette prijs, super snel geleverd, eenvoudig en snel contact, top nazorg! Ik ben echt zeer tevreden!
Pluspunten
Gunstige prijs. Maar als dit ten koste van de kwaliteit gaat is het niet juist.
Verbeterpuntende ogen (ringen) langs de randen waren niet allemaal mooi strak in het doek gedaan. Sommige trokken en veroorzaakte wat plooitjes!
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer