Pluspunten
gewoon een goed product voor een goede prijs. de vorige foto heeft jaren tot volle tevredenheid in de tuin gehangen (tot de storm er een einde aan bracht)
Jammer dat vooruitbetaling alleen nog mogelijk is via Ideal. Ik zou graag vooraf betalen om extra kosten te voorkomen. wij doen echter betalingen via Rabo Cash Management (RCM). RCM biedt geen mogelijkheid voor Ideal-betalingen.
Pluspunten
Keurig een mailtje dat de kwaliteit van de afbeelding niet super was, heb ik kunnen corrigeren en toch binnen de beloofde levertijd de spullen binnen.
Pluspunten
Het is niet moeilijk om persoonlijk contact te hebben als er iets anders is dan standaard, dat is heel prettig.
VerbeterpuntenIk kon geen prijsopgave krijgen voordat ik de order aangemaakt had. Dat voelde een beetje als eerst een overeenkomst tekenen en pas daarna weten wat je gaat betalen.
Pluspunten
Klantvriendelijk. Helpen meedenken. Rekenen niet meteen iets extra's als er iets aangepast moet worden.
Pluspunten
gewoon helemaal goed.
Pluspunten
De mogelijkheid om verschillende soorten bestanden aan te leveren. Zij nemen de moeite om handmatig te controleren als deze niet standaard zijn.
Pluspunten
Er was een snellere levering dan op de site standaard weergegeven wordt.
VerbeterpuntenMeer verschillende aantallen maken. Ik zocht er 6000. Heb er 10000 nu. Dat was goedkoper.
Pluspunten
Eenvoudig bestellen en uploaden, goede prijzen en snelle levertijden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prima prijs-pret verhouding
Pluspunten
handige tools om eigen drukwerk te ontwerpen.
Verbeterpuntenresultaat drukwerk enveloppen is niet volgens verwachting Op de tool is niet te zien dat er rekening wordt gehouden met een rand.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer