Pluspunten
Ik kwam niet helemaal uit het artwork maar ben heel erg goed geholpen. Bedankt!
Pluspunten
Zeer tevreden over kwaliteit, prijs en service. Medewerker zoekt ongevraagd contact als iets niet goed is aangeleverd en suggereert meteen een zelfs goedkopere oplossing. Petje af hiervoor!
Pluspunten
Duidelijk en goedomschreven website
VerbeterpuntenOf en toe staan producten niet allemaal bij elkaar. Zoals plexiglazen foto’s, wil je ze groter dan moet je via via via bij het product komen waar je ze groter kunt bestellen dan standaard
Pluspunten
Goede service, mijn klacht werd goed en snel opgelost.
VerbeterpuntenHet drukwerk mag wel iets beter beschermd ingepakt worden. Het gaat vast heel weg, maar de pakjes hebben heel wat te verduren onderweg met de post. Ik heb al meerdere keren meegemaakt dat flyers of posters gehavend aankwamen. Bubbeltjespapier of luchtzakjes zouden helpen!
Pluspunten
Komen afspraken na en houden mij op de hoogte over de order. Drukwerk ziet er goed uit. Site is duidelijk en vragen worden beantwoord.
VerbeterpuntenMaatwerk is (beperkt) mogelijk maar dat blijkt pas na persoonlijk contact. Dat zou wat mij betreft wel duidelijker mogen. Graag meer keuze in grams gewicht papier!
Pluspunten
Ze komen alle afspraken gewoon na en houden je op de hoogte waar je bestelling zich bevindt.
VerbeterpuntenAlles is geautomatiseerd en komt daardoor wat onpersoonlijk over.
Pluspunten
Niet duur, mooie kwaliteit flyers en snelle levering. De levering werd zelfs een dag vervroegd, waar we ook nog netjes bericht van kregen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenEr waren 6 banners besteld en uiteindelijk kwamen er 3 extra, ondanks een telefoontjke vooraf van jullie of ik de bestelling helemaal had ontvangen.
Pluspunten
Prijs-kwaliteit is echt super
VerbeterpuntenDe next-day levering is de afgelopen 3 bestellingen niet gelukt. Dit ligt dan aan TNT Post, maar dan moet Drukwerkdeal.nl de afspraken met TNT verbeteren om deze service waar te kunnen maken.
Goede kwaliteitscontrole invoeren
Beste Jelle, Bedankt voor je review! Zojuist heb ik je telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat. Ik zou graag de review met je willen bespreken. Zou je mij terug willen bellen op het nummer: 088-8855704. Met vriendelijke groet, Birgit Wicherson Specialist Webcare [email protected] 088-8855704
Pluspunten
Prettig contact.
VerbeterpuntenVerzending! PostNL komt regelmatig aanleveren na sluitingstijd van ons kantoor, waardoor de levering feitelijk een dag later plaatsvindt.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer