Pluspunten
Prachtig product van een geweldige kwaliteit.
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon. Ze namen rustig de tijd en leidden me door het hele bestelproces heen waarbij ze gelijk konden zeggen of het op de juiste manier bij hen binnenkwam.
Pluspunten
Super snel, kwaliteit top, personeel inhoudelijk deskundig
Pluspunten
snelle service en fijne prijs/kwaliteit verhouding.
Verbeterpuntenik had visitekaartjes geuploaded. in eerste instantie kreeg ik mogelijkheid de 2 verschillende zijdes op de exacte drukplaat te plaatsen. Omdat ik wellicht dit bestand heb moeten verschuiven, krijg ik de indruk dat ik daarom 2 (achterkantjes) heb gekregen in druk. Nu bestel ik deze order dus opnieuw, handiger was dat het bestand (ik heb het opgemaakt in het juiste formaat, met afloop) niet meer op stand hoef te corrigeren/verschuiven en daarom ook niet de (ongeziene) wijziging kan ontstaan van dubbele (achter)zijdes.
Beste Thera, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat de eerste kaartjes niet goed geleverd zijn! Als ik het goed begrijp dat is de achterkant niet goed gedrukt? Graag wil ik voor je uitzoeken wat er precies mis is gegaan en of ik nog iets voor je kan betekenen hierin. Zou je mij jouw ordernummer door willen geven? Dan zet ik gelijk een klacht voor je klaar! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare 088 88 55 701 [email protected]
Pluspunten
De visitekaartjes waren in eerste instantie niet goed afgesneden; daar is snel op gehandeld en de nieuwe waren binnen een paar dagen binnen. top!
VerbeterpuntenDubbelcheck met de proef/pdf of de uitvoering ook klopt met de aanlevering Onderstaande vragen met rood zijn niet duidelijk hoe je moet kiezen
Pluspunten
Een bedrijf om meer zaken mee te doen, punctueel, aardige mensen. Ook voor een relatieve kleine klant is niets teveel. Top
Pluspunten
Ik ben uitermate tevreden, ga zo door
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ben erg blij met de folders die ik heb mogen ontvangen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Komen afspraken 100% na en zelfs meer dan dat
misschien een optie maken costum made? papier formaat en Grams.
Pluspunten
Super, goed en snel! top!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenAls je je drukwerk rechtstreeks bij je klant laat afleveren of je dan zelf ook een bewijsexemplaar kunt ontvangen. Nu weet ik wel dat het is afgeleverd, maar kan ik de kwaliteit niet beoordelen. Vandaar dat ik dit bij de beoordeling niet heb ingevuld.
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk!!!
Pluspunten
prijs
Verbeterpunten????
Keulenstraat 4