Pluspunten
geheel tevreden over prijs , kwaliteit, levering.
Pluspunten
Prijs, snelheid, kwaliteit: allemaal ok!
De levertijd indicatie zat er een week naast. ipv do werd de bestelling pas gister geleverd. Dit was te laat voor onze actie in de winkel.
Pluspunten
Super geholpen, meedenkend en snelle levering!
Pluspunten
Snelle levering, goede service van Coen Doldersum
Ik heb 2 A3 borden besteld. Deze werden in 1 pakket geleverd waarvoor ruik €25,- verzendkosten werden gevraagd. Dit vind ik enorm veel geld wetende wat de pakket prijzen zijn. Daarnaast besluit drukwerkdeal het naar een heel ander adres te verzenden dan waar het op besteld is en moet je er zelf achter aan om het op te halen.
Pluspunten
Kun je op bouwen.
VerbeterpuntenMarge snijranden is jammer. Wil het graag exact krijgen zoals ik wil.
Pluspunten
Producten welke geleverd zijn, zien er goed uit.
Verbeterpunten1e keer bij het bedrif besteld, kerstkaarten kwamen zonder enveloppe aan. Twee dagen later toch de enveloppe ontvangen, na twee keer bellen. Wijnsleeves in twee partijen binnen, kan dit niet gewoon in 1 keer. Nu ene helft van de klanten geleverd met sleeves en andere zonder. Mijn fout is wel geweest te laat besteld maar als ik dit had geweten toch liever bij een ander bedrijf besteld, zonder ergernis.
Pluspunten
Snel drukwerk geleverd zonder verdere communicatie
Pluspunten
Gemakkelijk te bereiken als je vragen hebt. Prima kwaliteit. Site is helder en handige manier van bestanden uploaden/checken.
Pluspunten
Ruime keuze, duidelijke prijsstelling, keurig drukwerk, simpel bestellen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Er werken ook, maar niet alleen, vakmensen.
VerbeterpuntenVoor dit product heb ik 4 medewerkers aan de lijn gehad. De laatste twee waren erg goed. De eerste twee een stuk minder. Mijn eigen ervaring als zeefdrukker zorgde ervoor dat ik uiteindelijk heb besteld (anders was ik zeker afgehaakt).
Pluspunten
uitstekende reactie na reclamatie
Verbeterpuntenkwaliteitscontrole
Pluspunten
Maat geprint tshirt was niet ok. Kreeg gratis een nieuwe in betere maat! TOp! En de oude terug gestuurd, doen ze naar t goede doel. Goed initiatief!
jammer dat het eerst verkeerd ging maar daarna perfect opgelost
Pluspunten
prima levering, netjes en snel.
VerbeterpuntenIn een dag te veel mail ontvangen, waardoor het onduidelijk is. Ook mail gekregen die niet voor mij bedoelt was. Vooral het eerste zou ik onderzoeken en mogelijkheden zoeken tot verbeteringen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer