Pluspunten
Vriendelijk personeel, denkt mee. Niet statisch
VerbeterpuntenBestelproces verliep wat rommelig, kan een momentopname zojn geweest. Naar ik begreep waren er problemen met de website.
Pluspunten
Snel, goedkoop, goeie kwaliteit, indien ontwerp onjuist aangeleverd persoonlijk contact.
VerbeterpuntenMinder reclame sturen.
Pluspunten
Gemakkelijk te bereiken. Vriendelijk en erg behulpzaam personeel. Weten alles over het product wat ik wilde bestellen. Hierdoor is mijn foto op dibond ook exact geworden zoals bedacht en verwacht! Bovendien zijn de prijzen zeer aantrekkelijk :)
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Een geweldige service. De eerste levering was stuk gegaan tijdens transport en na een mail werd er gelijk een nieuw exemplaar van de bestelde banner toegestuurd. En binnen 2 dagen geleverd. Zo hoort het. Dit is service.
Pluspunten
snelheid en duidelijkheid op de website
VerbeterpuntenDe uitlijning was 2 mm afwijkend, in de vouwlijn, niet aan de buitenkant. Ook is er een compleet andere kleur gedrukt dan het originele bestand wat aangeleverd was.
Pluspunten
Snelle makkelijke site met mooie flyers!
Verbeterpunten1 logo op onze flyer was helaas niet van de juiste kwaliteit dit is er niet uitgefilterd tijdens het controle proces van de flyer. Dit had ik graag vooraf geweten dan hadden wij dat aangepast.
Pluspunten
alles, helaas leverden ze mijn bestelling eerder dan gepland, on mijn geval was dat niet handig. Ieder ander zou er in dit geval een 10 voor hebben gegeven
Verbeterpuntenmogelijkheid leverdatum in de toekomst op te geven ipv zsm
Pluspunten
Het gemak van mijn eigen ontwerpen door jullie uitgevoerd te bestellen.
Pluspunten
Uiterst prettig en vakkundig personeel aan de telefoon,
Verbeterpuntenbestel procedure niet uit te voeren door niet professionals door niet te gebruiken tools voor niet professionele ontwerpers, klanten
Pluspunten
Site geeft aan als de foto niet de juiste resolutie heeft. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
VerbeterpuntenOp de site voelde het vreemd eerst een bestelling te plaatsen alvorens een plaatje te kunnen uploaden en te checken of het goed is.
Pluspunten
Ben zelf onhandig met uploaden, maar kreeg ruimte om het bestand anders aan te leveren. Supersnelle reacties en levering! Ik ben fan ; )
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer