Uitleg over hoe voor- en achterzijde van een flyer als één ontwerp gelden.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen en ze bellen u op als er zich enig probleem voordoet zodat je altijd snel geholpen zal worden. Ik ben alvast heel tevreden over alle bestellingen die ik reeds gedaan heb.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snelle levertijd en prima product! Groet, Anneke
Pluspunten
Doet wat het moet doen. Bereikbaar
VerbeterpuntenSoftware voor visitekaartjes ontwerpen kan nog beter/gebruiksvriendelijker.
Pluspunten
Normaal Google ik vaak waar het het voordeligst is, maar met drukwerk doe ik dat niet meer. De kwaliteit is goed en vaak wordt het al eerder geleverd dan de aangegeven datum.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.
Pluspunten
Super snelle levering en ontzettend mooi gedrukt! Heel erg tevreden :-D
Pluspunten
Duidelijke website en goede prijzen.
VerbeterpuntenEr is geen mogelijkheid om een bezorgdag te kiezen, voor bedrijven met parttime bezetting maakt dit het moeilijk om de zendingen te ontvangen. Daarbij wordt verzending via DHL uitgevoerd en die geven geen precieze tijdvakken voor hun leveringen. Dit betekent dat er de hele dag iemand aanwezig moet zijn voor ontvangst.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Makkelijk, snel, goede kwalitiet en voor een goede prijs, meer kan je niet wensen
Verbeterpuntentot nu toe niets om aan te merken
Pluspunten
Mooie producten snelle levering
VerbeterpuntenGrotere maten Sweaters in het artsotiment opnemen
Pluspunten
Handige website, je kunt zelf alles doen.
VerbeterpuntenGat zo door!
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid
VerbeterpuntenIk heb een spoedbestelling geplaatst, daar ook voor betaald, maar de bestelling was vertraagd door een productiestoring. Heb dit gemeld, maar daar nooit terugkoppeling op gehad.
Pluspunten
Keurig behandeld en evt problemen kordaat opgelost
Pluspunten
snelle levering, goede service aan de telefoon.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer