Kleur is verschillend als we ze naast de vorige levering leggen. Niet voor het eerst al paar keer gemeld.
Pluspunten
Snelle levering. Mooi resultaat
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levertijd en geen verzendkosten. Duidelijke website
Pluspunten
Mijn kaarten werden snel en netjes aangeleverd. De kwaliteit is zeer goed. Kortom: ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.
VerbeterpuntenVia de mail wellicht wat helderder communiceren en meer informatie geven.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering.
Pluspunten
Weten op een professionele wijze zelfs digibeten op een juiste wijze te adviseren en door het bestelproces te leiden.
Pluspunten
Ik had best overal een 10 voor kunnen geven maar........er valt altijd wel iets te verbeteren. Al zou ik niet weten wat op dit moment.. Ik ben uiterst tevreden. grt André.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige, accurate communicatie, waarvoor dank.
Pluspunten
Medewerkers top!!
VerbeterpuntenWebsite werkte niet, maar perfect opgelost door de medewerkers
Pluspunten
Echt goede kwaliteit! Telefonisch bereikbaar en zeer hulpvaardig. Meedenkend en ook nog snelle levering. Top!
Pluspunten
Lekker snel en goedkoop.
VerbeterpuntenIk zou graag naast de budgetsticker ook een betere kwaliteit vinylsticker willen, dikker vinyl, beter gesneden, betere kleurweergave. Daarnaat grotere staffels in de stickercalculator zodat we niet steeds offertes hoeven opvragen.
Pluspunten
snelle levering, goede service, klantvriendelijk zowel digitaal als per telefoon, er is een goed product afgeleverd.
Verbeterpuntenik had graag gezien dat je onbeperkte hoeveelheid producten in de bestelling kon zetten ipv max 25. doordat ik nu 1 product te kort kwam moest ik een nieuwe order aan maken en dat betekent extra verzendkosten, extra kosten voor op factuur. hierover gecommuniceerd en kreeg toen wel korting op de verzendkosten... maar het was niet duidelijk dat als je de foto geupload hebt dat je dan dit niet meer recht kon trekken... is erg verwarrend. maar na een telefoontje en emailtje is het uiteindelijk wel goed gekomen maar had voorkomen kunnen worden.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle opvolging. drukwerk goed verzorgd. Verbeterpuntje meteen opgepakt, en binnen het uur opgelost!
Beste. Wat vervelend om te horen dat de order slordig gesneden is! Kan ik hierin nog iets voor jou betekenen? Je mag mij hiervoor altijd een mail sturen! Dit mag naar [email protected] met jouw ordernummer en wat foto's van het product! Dan kijk ik graag wat ik voor je kan doen! Met vriendelijke groet, Marjolein van Ingen Specialist Webcare [email protected] 088 88 55 701
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer