Visitekaartjes scheef afgesneden
Zorg dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Niet dat productie eigenhandig de planning aanpast en we er zelf pas achter komen op het komen dat we zelf bellen.
Pluspunten
Ik heb met veel plezier m'n kaartje laten maken. Kreeg ook direct m'n eerste opdracht en geld terug toen deze niet helemaal lukte. Ook telefonisch werd ik goed geholpen
Pluspunten
Prima geleverd. Goed verpakt. Print ziet er netjes uit.
VerbeterpuntenDe posters waren erg moeilijk uit de koker te halen. Hierdoor is er één beschadigd. Oplossing is om er evt een elastiekje omheen te doen.
Foto was heel slecht gedrukt. Ik heb de uitnodiging bij een andere partij opnieuw laten drukken / printen.
Pluspunten
snelheid van de levering en de duidelijke website met producten n.a.v.type bedrijf, wij zijn een vrijwilligersorganisatie
Pluspunten
Doen wat ze beloven.
Pluspunten
Goed behandeld, ook goede communicatie over de chat.
VerbeterpuntenIk vond het lastig om te bepalen wat voor finish ik op de kaart wilde hebben, achteraf had het voor mij iets minder glimmend gemogen.
Pluspunten
Cijfers spreken voor zich
VerbeterpuntenSealen onderste hoek vd zoom van het spandoek kon netter. Dat is wel jammer. Maar gelukkig op een locatie van het doek waar het, het minst opvalt. Wij vonden dit piepkleine minpuntje nog geen reden om hierover te reclameren, en niet alleen vanwege de tijdsdruk. In zijn algemeenheid zijn wij heel tevreden met het product, kosten, levertijd en aflevering.
Pluspunten
Duidelijk instructie en benaderbaar.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb nog nooit iets te klagen gehad. Ook wanneer wij zelf problemen hebben of iets verkeerd doen met aanleveren worden we altijd netjes en snel geholpen.
Pluspunten
Alles liep zoals het lopen moest. Ik kreeg de online PDF niet goed doorgestuurd. Jullie hebben dit handmatig op een correcte manier overgenomen. Keurig!
Pluspunten
De levering is super snel!
Pluspunten
Snel, chatfunctie
Verbeterpuntenmeer papierspecials
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit en snelle service.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer