Eenvoudig te bestellen, snelle levering, duidelijkheid over aanleverspecificaties en risico's bij aanleveren met lagere resolutie en in RGB
Beste Mark, Bedankt voor deze mooie complimenten. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website en het aanleveren van je bestand. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling en een snelle levering. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Onvoorstelbaar hoe snel mijn flyers er zijn en prachtig afgewerkt
Beste Mark, Bedankt voor deze mooie complimenten. Veel plezier gewenst met de mooie flyers. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik had een simpel bestelling: 500 kleine en 1 grote sticker. Het heeft me meerdere mailtjes gekost om dit uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk toch niet in een maar twee pakketjes geleverd.
Beste Victoria, Bedankt voor het plaatsen van een review. Bij het plaatsen van de order, voor beide stickers, heb je gekozen voor een file check. Deze check hebben wij ook gedaan en beide bestanden waren niet correct aangeleverd. Dit hebben wij jou laten weten per e-mail en daarin aangegeven wat er aanpast moest worden. Jammer om te lezen dat jij dit als een 'heel moeilijke service' hebt ervaren. De order bestaat uit 1 raamsticker en 500 kleine stickers, deze worden door verschillende productielocaties geproduceerd. Samen versturen is daarom niet mogelijk en heb jij 2 pakketten ontvangen. Mocht je hier nog vragen over hebben, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi drukwerk, handig bestelsysteem.
Beste Rob, Enorm bedankt voor deze mooie review, erg fijn om te lezen dat de website bevalt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Altijd goede ervaring
Beste Leendert, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd en een mooi resultaat
Beste Geert Jan, Bedankt voor deze mooie review. Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Nu al meerdere keren bij drukwerkdeal een bestelling geplaatst. Dat gaat altijd makkelijk. Communicatie is prima en de producten worden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit. Ik ben heel tevreden.
Hallo Gemma, Enorm bedankt voor deze review en complimenten! Hier worden we blij van! Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag verder! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Print op mijn shirt ziet er geweldig uit en mooi groot! Stof voelt ook erg aangenaam. Binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen :)
Hallo Deborah, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de shirts. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Snel en netjes een top service
Hoi Pieter-Jan, Bedankt voor deze mooie review. Kort maar krachtig! Fijn dat je zo tevreden bent met ons. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
gewoon goed
Hallo John, Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Gewoon goed - hier worden we blij van! We zien je graag weer terug voor een volgende mooie order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hallo Jurjen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Kort maar krachtig! Fijn dat je helemaal tevreden bent. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
goede kwaliteit, service en betrouwbaar!!
Beste ANTOINETTE, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb een order geplaatst en binnen een paar minuten gebeld dat er een fout in zit. Vervolgens moest ik de order opnieuw plaatsen en betalen en de andere zou door Alexander geannuleerd worden. ik was tenslotte nog ruim op tijd. sneller dan een minuut reageren kan bijna niet. Vervolgens krijg ik alsnog 2 x de order en bel ik op en dan zeggen JULLIE dat ik te laat was . minder dan 5 minuten nadat ik de betaling heb gedaan ann jullie was ik al in gesprek met jullie. Het gaat niet om 45 euro maar ik voel mij nu echt opgelicht.
Beste Jamal, Bedankt voor je review. Mijn collega geeft in zijn mail aan dat hij het annuleringsverzoek heeft ingediend, niet dat hij de order heeft geannuleerd. Wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van het bestand, daar moet voor akkoord een 'vinkje' geplaats worden door de klant, start de productie. Dit is een geautomatiseerd proces, omdat wij een hoog volumes orders per dag verwerken. Helaas was annuleren niet meer mogelijk. Inmiddels heb ik je per mail een oplossing aangeboden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooie visitekaartjes, werden snel volgens afspraak gemaakt en bezorgd
Beste Marieke, Bedankt voor het achterlaten van een review. Fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de ontvangen visitekaartjes. Leuk om te lezen, dank je wel. Veel plezier met uitdelen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Besteld: 2x 500 visitekaarten, formaat 85x55 mm, op 500 grs houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton, 4/4 FC en voorzien van 1/1 matlaminaat. Helaas voor de zoveelste keer wéér fout drukwerk afgeleverd door Drukwerkdeal! Zwarte teksten zijn gerasterd (hoe dan?) de FC gedeelten zijn met een heel grof raster gedrukt, rasterpunten die met het blote oog zijn te zien!! Is dit wel offset drukwerk of zijn de kaartjes toch geprint....? Het ziet er niet uit!! De door Drukwerkdeal zélf gehanteerde 'veilige marge' van 3 mm rondom is ook (alweer) niet gehaald!! Voor een paar simpele visitekaarten kunnen we zelfs niet vertrouwen op een goed product. Dit is nu echt de laatste keer dat wij hier iets hebben besteld! Het kost zoveel tijd én irritatie om de fouten van Drukwerkdeal recht te zetten en onze klant heeft alsnog géén visitekaarten. Daarbij hebben de personen bij de klantenservice die zogenaamd 'ons team' zijn, absoluut geen kennis van drukwerk. Toen we belden had hij geen idee waar ik het over had... Stuur maar een klacht met foto via de website... met 2 dagen pas een reactie.... Dus wij moeten er dus tijd in steken om de fouten van Drukwerkdeal recht te zetten. Waarom controleren jullie niet vóór verzending?? Deze fouten zijn met het blote oog zichtbaar!! Nooit meer Drukwerkdeal omdat het door jullie zo vaak misgaat en wij daarvoor kosten moeten maken!! Waardeloos bedrijf!
Hallo Lyan, Bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de ontvangen producten. Hiervoor had je een klacht aangemaakt bij de betreffende orders. Deze heb ik voor je beoordeeld en afgehandeld, hiervan heb ik je per mail op de hoogte gebracht. Hopelijk is dit naar alle tevredenheid afgehandeld. Met vriendelijke groet, Saskia Webcare Specialist
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering van gedrukte flyers.
Goedemorgen Janike, Enorm bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de website en de snel geleverde flyers. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Dikke prima, maar geen 5 sterren. Noem een next day delivery geen next day als er 4 dagen overheen gaan.
Goedemorgen Sjors, Bedankt voor het achterlaten van je review. Je geeft aan dat je levering 4 dagen heeft geduurd en ik heb bij je order meegekeken. De bestelling is 7 mei om 20:34 geplaatst na de deadline van 18:30. De verwachte leverdatum is dan normaal gesproken 9 mei. Omdat 9 mei een feestdag was (Hemelvaartsdag) worden er die dag geen pakketten bezorgd en kan je jouw pakket de eerst volgende werkdag verwachten. Ik hoop dat mijn uitleg zo duidelijk genoeg was! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Prima dienstverlening. Eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie en snelle levering. Precies hoe je het graag ziet.
Goedemorgen, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je tevreden bent en we aan je verwachtingen hebben voldaan. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
27.500 stickers voor de PRAXIS niet geleverd op de beloofde datum. - Wij Houtwerf hebben 10% boete gekregen op de gehele orderwaarde - Orderwaarde was 93.000 euro, dus reken maar uit. - Houtwerf is 24 uur per dag open ivm dag- en nachtdienst - Bezorger van Drukwerkdeal beweerd dat we niet aanwezig waren - De stickers zijn dus niet geleverd en mee terug genomen - Vervolgens weten ze niet waar de stickers gebleven zijn etc etc etc het was verschrikkelijk
Beste Ibeck, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de stickers niet op tijd zijn afgeleverd. Ik heb naar aanleiding hiervan een klacht voor je aangemaakt in ons systeem en ik ga er even induiken wat er precies is gebeurd. Uiteraard nemen we persoonlijk contact met je op en houden we je hiervan op de hoogte. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Gewoon perfect.
Beste Wendy, Bedankt voor het plaatsen van deze geweldige review. Beter kan het niet - Gewoon perfect! We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heel matig.
Beste Leon, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je een matige ervaring met ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet waar wij voor staan en willen we graag met je meekijken. Ik kan helaas met de informatie in deze review niet achterhalen om welke account of order het gaat. Zou jij mij dit willen laten weten? Dat mag naar [email protected] TAV Rebecca. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Erg fijn samenwerken, grafische afdeling is ook duidelijk. Leverdata kloppen. Bestaan al een tijd en dat merk je.
Hallo Heyman Bedankt voor de mooie complimenten in deze review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Wij zijn ook blij met jou als klant en we zien alweer uit naar de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De visitekaartjes zien er tip top uit! Helemaal bij met de kwaliteit van het papier, bedrukking en leveringssnelheid.
Hi Leonie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de visitekaartjes en de kwaliteit daarvan. Ook top dat de kaartjes lekker snel zijn afgeleverd! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie kwaliteit kaartjes
Hi Mariëtte, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de visitekaartjes en de kwaliteit daarvan. We kijken nu al uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Tijdens het bestellen per ongeluk een foutje in het systeem geslopen waardoor het ontwerp er als plaatje nog een keer overheen stond. Heb ik direct aangegeven toen ik het zag en het was ook direct zeer goed opgelost door de klantenservice. Hoefde alleen opnieuw te bestellen en de kosten werden verrekend. Bedankt!
Hi Elise, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de geboden oplossing voor de bestelling die is misgegaan en dat dit naar tevredenheid is opgelost. Daar worden we blij van :-) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer