Topresultaat!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, duidelijkheid over aanleverspecificaties en risico's bij aanleveren met lagere resolutie en in RGB

zo snel en prachtig

Onvoorstelbaar hoe snel mijn flyers er zijn en prachtig afgewerkt

Heel moelijke service

Ik had een simpel bestelling: 500 kleine en 1 grote sticker. Het heeft me meerdere mailtjes gekost om dit uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk toch niet in een maar twee pakketjes geleverd.

Goede kwaliteit in supersnel tempo

Mooi drukwerk, handig bestelsysteem.

Snel en makkelijk

Altijd goede ervaring

Perfect!

Snel geleverd en een mooi resultaat

Prima producten voor een mooie prijs.

Nu al meerdere keren bij drukwerkdeal een bestelling geplaatst. Dat gaat altijd makkelijk. Communicatie is prima en de producten worden snel geleverd en zijn van prima kwaliteit. Ik ben heel tevreden.

Geweldig drukwerk!

Print op mijn shirt ziet er geweldig uit en mooi groot! Stof voelt ook erg aangenaam. Binnenkort een nieuwe bestelling plaatsen :)

Top geregeld

Snel en netjes een top service

gewoon goed

gewoon goed

Top kwaliteit en snelle service!

snelle en zeer goede service

goede kwaliteit, service en betrouwbaar!!

Jullie zijn **********

Ik heb een order geplaatst en binnen een paar minuten gebeld dat er een fout in zit. Vervolgens moest ik de order opnieuw plaatsen en betalen en de andere zou door Alexander geannuleerd worden. ik was tenslotte nog ruim op tijd. sneller dan een minuut reageren kan bijna niet. Vervolgens krijg ik alsnog 2 x de order en bel ik op en dan zeggen JULLIE dat ik te laat was . minder dan 5 minuten nadat ik de betaling heb gedaan ann jullie was ik al in gesprek met jullie. Het gaat niet om 45 euro maar ik voel mij nu echt opgelicht.

Snelle service, mooie visitekaartjes!

Mooie visitekaartjes, werden snel volgens afspraak gemaakt en bezorgd

Besteld, maar noooooit meer Drukwerkdeal!

Besteld: 2x 500 visitekaarten, formaat 85x55 mm, op 500 grs houtvrij dubbelzijdig sulfaatkarton, 4/4 FC en voorzien van 1/1 matlaminaat. Helaas voor de zoveelste keer wéér fout drukwerk afgeleverd door Drukwerkdeal! Zwarte teksten zijn gerasterd (hoe dan?) de FC gedeelten zijn met een heel grof raster gedrukt, rasterpunten die met het blote oog zijn te zien!! Is dit wel offset drukwerk of zijn de kaartjes toch geprint....? Het ziet er niet uit!! De door Drukwerkdeal zélf gehanteerde 'veilige marge' van 3 mm rondom is ook (alweer) niet gehaald!! Voor een paar simpele visitekaarten kunnen we zelfs niet vertrouwen op een goed product. Dit is nu echt de laatste keer dat wij hier iets hebben besteld! Het kost zoveel tijd én irritatie om de fouten van Drukwerkdeal recht te zetten en onze klant heeft alsnog géén visitekaarten. Daarbij hebben de personen bij de klantenservice die zogenaamd 'ons team' zijn, absoluut geen kennis van drukwerk. Toen we belden had hij geen idee waar ik het over had... Stuur maar een klacht met foto via de website... met 2 dagen pas een reactie.... Dus wij moeten er dus tijd in steken om de fouten van Drukwerkdeal recht te zetten. Waarom controleren jullie niet vóór verzending?? Deze fouten zijn met het blote oog zichtbaar!! Nooit meer Drukwerkdeal omdat het door jullie zo vaak misgaat en wij daarvoor kosten moeten maken!! Waardeloos bedrijf!

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering van gedrukte flyers.

Prima kwaliteit, gemakkelijk en snel

Dikke prima, maar geen 5 sterren. Noem een next day delivery geen next day als er 4 dagen overheen gaan.

goed gedrukt, snel geleverd

Prima dienstverlening. Eenvoudig bestelproces, duidelijke communicatie en snelle levering. Precies hoe je het graag ziet.

Deadline niet gehaald door drukwerkdeal

27.500 stickers voor de PRAXIS niet geleverd op de beloofde datum. - Wij Houtwerf hebben 10% boete gekregen op de gehele orderwaarde - Orderwaarde was 93.000 euro, dus reken maar uit. - Houtwerf is 24 uur per dag open ivm dag- en nachtdienst - Bezorger van Drukwerkdeal beweerd dat we niet aanwezig waren - De stickers zijn dus niet geleverd en mee terug genomen - Vervolgens weten ze niet waar de stickers gebleven zijn etc etc etc het was verschrikkelijk

Service is goed

Gewoon perfect.

Lange levertijd zonder verdere communicatie. Medewerker die aannames als verwachting vertelde.

Heel matig.

Strakke levertijd, snelle communicatie, betrouwbaar

Erg fijn samenwerken, grafische afdeling is ook duidelijk. Leverdata kloppen. Bestaan al een tijd en dat merk je.

Super kwaliteit

De visitekaartjes zien er tip top uit! Helemaal bij met de kwaliteit van het papier, bedrukking en leveringssnelheid.

Super blij met mijn kaartje

Mooie kwaliteit kaartjes

Goede klantenservice

Tijdens het bestellen per ongeluk een foutje in het systeem geslopen waardoor het ontwerp er als plaatje nog een keer overheen stond. Heb ik direct aangegeven toen ik het zag en het was ook direct zeer goed opgelost door de klantenservice. Hoefde alleen opnieuw te bestellen en de kosten werden verrekend. Bedankt!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer