Pluspunten
Denken mee. Hebben begrip. Levering wanneer beloofd.
Pluspunten
Goed, snel, aardig en behulpzaam
Pluspunten
Ik bestel via een vriend, nu al mmerdere jaren mijn Kerstkaarten voor mijn klanten bij Drukwerkdeal. Ik heb eeb succesvol kattenhotel en soms is het aangelverderde materiaal niet altijd even scherp, maar het resultaat is dan toch weer helemaal waarop ik had gehoopt! Zeer gewaardeeert door zowel mij als door mijn klanten, gezien de complimenten die ik altijd krijg. Daarom EEN DIKKE 10!Hartelijke groet en ook voor iedereen daar fijne feestdagen! Hopelijk weer tot volgend jaar. Saskia Brasser van kattenhotel "Bollie".
Pluspunten
Alles conform afspraak afgehandeld. Goede kwaliteit en snelle levering. Ik blijf klant bij jullie!
Pluspunten
bestelling geplaatst via site, daar ook ontwerp gemaakt. Prima te doen, zelfs als leek. Top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenWe hadden banners besteld (en extra betaald voor snelle levering), maar deze zijn niet op tijd geleverd. Onze klant was not amused!
Portal optimaliseren, verwarring over uploaden bestanden. Wel in voorbeeld, niet geprint....
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Gemakkelijke en overzichtelijke website, redelijke prijzen, goed assortiment. Prima ondersteuning wanneer nodig.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer