Pluspunten
Prima geregeld!
Pluspunten
Erg oplossingsgericht, naar aanleiding van mijn klacht, direct actie ondernomen! Prima bedrijf
Pluspunten
Hele fijne communicatie na een klacht en hierna perfect opgelost.
Kaartjes zijn top maar ik stoei af en toe wel met de mogelijkheden, is mij soms niet helemaal duidelijk wat er wel of niet kan of hoe het werkt.
Pluspunten
zeer betrouwbaar en snelle levertijden. Verkregen kwaliteit overtreft eigenlijk altijd mijn verwachtingen.
Verbeterpuntenvolhouden wat jullie nu doen
Afwerking van de producten is slecht, er wordt niet gecheckt of dingen goed geprint zijn en werken (banners). Onzorgvuldig. Als je toch bestelt doe je dit best ruim van te voren (als je de spullen voor een beurs gebruikt bijv.) zodat er tijd is voor hen om nog 1 of 2 versies na te sturen als het fout gaat...
Pluspunten
Jullie leveren snel en voor een goede prijs. Voor standaard drukwerk zijn jullie uitstekend.
VerbeterpuntenHet nabestellen van eerder bestelde producten heeft bij nog nooit gewerkt. Naar ik begrijp heeft dat met prijsverandering te maken, maar wellicht kunnen jullie daar een oplossing voor verzinnen. De optie is op zich namelijk heel prettig, maar wekt irritatie als het niet werkt.
Pluspunten
snelle levering en goed geholpen toen ik er zelf even niet uitkwam!
Pluspunten
Prettig telefonisch gesprek gehad en klacht werd serieus genomen en behandeld.
VerbeterpuntenGa weerbestendige posters aanbieden.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk ontwerp programma
VerbeterpuntenLocatie bepalen van logo of tekstvak is lastig precies te zetten waar je wilt. Met veel geknutsel kreeg ik hem op de juiste plek maar dat kan beter.
Pluspunten
Zeer betrouwbaar aangaande de levertijden en zeer constant op het gebeid van kwaliteit. Grote verscheidenheid aan producten.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen/wensen
Enige moeite met bestellen, maar via de mail gedaan. Komt misschien ook wel door mijn leeftijd van 75 jaar. Maar via de telefoon prima geholpen door mevr. Jansen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer