Pluspunten
Snel en goed afgehandeld. Levertijd klopte alleen niet met hetgeen ik bij de opdracht door kreeg (was 1 dag later binnen).
Pluspunten
Hoog probleemoplossend vermogen
Pluspunten
Uitstekende service!
Pluspunten
snel, goede prijs kwaliteit, goede afspraken en sevice
Pluspunten
Snelheid, ruime keuze mogelijkheid.
VerbeterpuntenJe zou al eerder in het aanleverproces moeten kunnen beoordelen of het eigen ontwerp geschikt is. Niet eerst na betaling.
Pluspunten
Duidelijke instructievideo's m.b.t. het aanleveren.
Pluspunten
Snel en goed geregeld
Ik wist ongeveer hoe ik autostickers moest aanbrengen, maar dat geldt niet voor iedereen. Misschien is het een goed idee om een kleine handleiding aan de zending toe te voegen.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat je pas na het afronden van de bestelling de PDF file kan uploaden. Zorg dat het product er bij het uploaden van de PDF file hetzelfde uitziet als wanneer je "het eindresultaat als PDF bekijkt". Dit was niet het geval, waardoor ik niet wist of het product nu goed afgedrukt zou worden, of dat er rare kleurvakken zouden komen (waar het op leek tijdens het uploaden).
Pluspunten
Het allergrootste plusplunt is de gemakkelijke bestelmodule die perfect werkt. Verder zijn de mensen van drukwerkdeal ook super behulpzaam en snel.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer