Ik heb geen tips.
Pluspunten
Goede hulp gekregen, snelle levering, toppie!!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel gereageerd op chat en gebeld toen er vragen waren. Top!
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en daarna gaat zo nodig het wijzigen van de bestanden ook makkelijk. Snelle levering en goede kwaliteit papier. Voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
heel goede coimmunicatie en snelle, vriendelijke hulp. daardoor maakt een verkeerde levering niet zoveel meer uit.
Verbeterpuntenwe kregen de verkeerde kleur binnen, maar dit probleem werd snel en netjes verholpen. foutje kan gebeuren. de website voor truien bestellen is niet helemaal duidelijk. hoe het bestand aan te leveren ook niet. een wit logo aanleveren is uiteindelijk goed gegaan als vector maar als pdf ging niet werken.
Pluspunten
snelle levering, prijs kwaliteit perfect
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Heel aardig aan de telefoon maar DHL heeft nog steeds niet geleverd en nu kan ik verdorie naar Arnhem! !! Echt waardeloos laatste keer
VerbeterpuntenZorg dat er wordt geleverd in de buurt
Pluspunten
Prima, snel en duidelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Heel erg tevreden over de tape goede kwaliteit prijsverhouding
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Online editor is prettig!
Pluspunten
Levering op tijd, prijs-kwaliteit-verhouding goed.
VerbeterpuntenPersoneel van de klantenservice heeft weinig verstand van drukwerk (bijv. vraag over bestandsformaten en vector-bestanden kunnen ze niet beantwoorden).
Pluspunten
Bedankt dat de producten zo snel geleverd werden. Aflevermoment stond op maandag en werd vrijdag. Zo konden we voor het weekend toch nog aan de slag. Top
Pluspunten
Dinette heeft super geholpen !!!
VerbeterpuntenNvt
Keulenstraat 4