Pluspunten
Snelle, directe communicatie, duidelijke website.
Verbeterpunten... misschien meer foto’s & voorbeelden van alle mogelijkheden
Pluspunten
Super klantenservice via Facebook gehad
Pluspunten
Scherpe prijzen voor de geleverde kwaliteit.
VerbeterpuntenAls drukwerk sneller wordt gedrukt als aangegeven is er vaak wel een kwaliteit-probleem met het drukwerk.
Pluspunten
Super tevrezen. ....
Pluspunten
Prima werk.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De medewerker aan de telefoon kon mij goed adviseren en helpen met mijn bestelling.
VerbeterpuntenSnellere levering zonder teveel kosten zou fijn zijn.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet drukwerk was minder duidelijk dan op het scherm
Blijf aub gewoon zo door gaan.
Pluspunten
denken mee, goede service en kwaliteit
Pluspunten
Hele goede service! Ons pakketje was zoek geraakt en er is gelijk met spoed een nieuwe order aangemaakt zonder extra kosten. Top communicatie!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Prima geholpen en heel goede communicatie.
Pluspunten
Levering was zelf 1 week voor de aangekondigde leertijd! Zeer tevreden
NVT
Pluspunten
Perfect bedrijf, alles zoals je dit als klant wenst, doen ze. Volgens mij ben ik al meer dan 10 jaar klant.
VerbeterpuntenVooral doorgaan.
Keulenstraat 4