Pluspunten
Erg snelle levering!
Pluspunten
duidelijke taal
Verbeterpuntensommige aanleverspecificaties dienen aandacht
Pluspunten
Prijs/kwaliteit, verzending naar het buitenland mogelijk
Pluspunten
Als je eenmaal door hebt hoe je je eigen drukwerk kunt ontwerpen is het super makkelijk. Ik ben heel enthousiast over het resulaat. En ik heb de eerste keer drie maal moeten bellen en iedereen was even vriendelijk en behulpzaam!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Flyers snel geleverd en van prima kwalititeit. Handige site. Kortom: voor herhaling vatbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering met een prima kwaliteit
Pluspunten
Mooie snelle levering en kwalitatief uitstekend.
Pluspunten
Echte grafici. Niet zomaar een bestelplatform voor drukwerk.
Pluspunten
Snel en zeer goede kwaliteit, chat met medewerkers is handig
VerbeterpuntenBezorgkosten voor textieldoek vond ik vrij hoog, kan ook in bubbeltjes envelop
Pluspunten
Levering zou vrijdag komen maar kwam dinsdag al.
VerbeterpuntenDe sweaters zijn van slechte kwaliteit en vallen een maat kleiner. Logo is scheef gedruikt en zit veelste veel in t midden
Pluspunten
Prettige communicatie, goede kwaliteit spullen.
VerbeterpuntenBij hoodies misschien beter aangeven dat female sizes kleiner uitvallen. Volgende bestelling zal ik alleen nog Male sizes bestellen.
Ik had 3 verschillende artikelen besteld; deze zijn helaas ook op 3 verschillende tijdstippen geleverd.
Pluspunten
Gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering
VerbeterpuntenBestanden uploaden via Firefox is niet mogelijk, daarvoor moet ika ltijd apart Google-Chrome opstarten
Pluspunten
Snel en goed
de online dienst om iets te ontwerpen zou wel beter/uitgebreider kunnen.
Pluspunten
Leverprobleem door toeleverancier veroorzaakt werd direct met en uitstekend alternatief opgelost. Super service!
Pluspunten
Betrouwbaar. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Prima communicatie.
Pluspunten
Heldere afspraken: dan doel ik op wat zichtbaar is op hun site.
VerbeterpuntenZorg voor eenduidig (chat)advies! Chatadvies van de ene medewerker stond haaks op dat van de andere medewerker. Dit kwam doordat een product uit de handel was genomen dat ik al jaren naar tevredenheid bestelde. Onverwachts waren er maar liefst drie medewerkers met mij bezig. Het chatpersoneel adviseerde mij in eerste instantie een flyer; toen een andere collega het overnam moest ik vooral een ansichtkaart bestellen; geen flyer!. De derde collega die me onverwachts belde, vertelde me dat ik niet wist wat ik wilde (t.a.v. papiersoort e.d.)! Ai, ben ik toch al jaren tevreden met hetzelfde product. Ik hoop dat het bij een incident blijft. Dit heb ik gelukkig niet eerder meegemaakt bij Drukwerkdeal. Normaal ben ik dik tevree.
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenMisschien de tijd aangeven waarop geen garantie voor snellevering gegeven kan worden.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer