Pluspunten
Goede prijs- kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Snelle reacties bij vragen, vaak sneller geleverd dan aangegeven en een fijne prijs verhouding.
Pluspunten
Niet op aan te merken
Verbeterpuntenprima, snelle levering, goed verzorgd, was een goede aanrader, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Met dank
Pluspunten
Ik ben meer dan enthousiast over de manier hoe ik geholpen ben, de nazorg en het product zelf. Hartelijk dank! Yvonne
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
je hebt snel een offerte, goeie prijs en kwaliteit is naar verhouding in orde
VerbeterpuntenAls je wel een afwijkend verzoek hebt, dan vind ik het aanvragen van een offerte wel wat lang duren
Pluspunten
Ik wilde nog iets veranderen nadat ik de order verstuurd had en dat werd snel en vakkundig geregeld.
VerbeterpuntenIk had mijn eigen visitekaartje ontworpen en wilde toen nog iets aanpassen aan de uitvoering van het kaartje (geen laminaat). Het zou fijn zijn als dat wel kan.
Pluspunten
Het drukwerk zag er goed uit. Er werd op tijd geleverd.
VerbeterpuntenVoor leken is het verhaal over hoe er aangeleverd moet worden best ingewikkeld. Bij de controle moet je aangeven of iets gebeurd is met de kleuren waarvan het elders lijkt of dit automatisch gebeurd? Nou ja, best lastig. Maar alles is goed gekomen!
Pluspunten
Het zag er prachtig uit!
Pluspunten
Zeer concurrerend. verrassend goede kwaliteit voor de prijs.
VerbeterpuntenOp site was het even lastig zoeken naar de mogelijkheid om zelf een perspex formaat te bestellen. Je komt in eerste instantie alleen standaardformaten tegen, dus ik ging er vanuit dat dit niet kon. Ik had van iemand gehoord dat dit wel kon. Na 1 belletje werd ik naar de juisten pagina verwezen.
Pluspunten
Alles duidelijk geregeld. Vaak sneller dan beloofd.
Pluspunten
Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en snel geleverd!
Pluspunten
De dame aan de telefoon was zeer duidelijk en behulpzaam. Het eindresultaat van de banner is prachtig en van zeer hoge resolutie en kwaliteit!
Pluspunten
Elke afmeting op forex mogelijk. Concurenten hanteren vaste maten.
VerbeterpuntenPrint kwaliteit (forex) kan veel beter. Ik zie allemaal puntjes, terwijl bestanden op 150 en zelfs 240 DPi zijn aangeleverd.
Pluspunten
Alles was top! Weer mooie visitekaartjes
Pluspunten
Goed advies en telefonisch contact
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenBeter aangeven op de site of eerder in het bestelproces het bestand laten aanleveren. Na het betalen kon je pas het bestand aanleveren en dit was een beetje onduidelijk
Pluspunten
Meedenken met klant
VerbeterpuntenIk moest bij bestelling betalen. Er zaten echter geen boorgaten in. Opnieuw laten maken zou ongeveer 5 dagen duren. Ik koos voor crediteren. Dit duurt echter twee weken alvorens ik het geld terugkrijg. Dit werkt kostenbesparend. Ik vroeg om 2 euro te vergoeden. Ik moet namelijk zelf gaten boren. Dit kan niet terwijl terugsturen en opnieuw maken wel kan. Vreemd geval. Omgekeerde wereld.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer