Ben tevreden over de kwaliteit en prijs. Helaas kreeg ik het drukwerk van een ander persoon geleverd, maar na een belltje is dit gelijk opgepakt en opgelost.
Pluspunten
Doet wat het belooft :)
Pluspunten
voordelig en snel leveren
VerbeterpuntenAls je weinig kennis van zaken hebt van drukwerk dan is het soms lastig om de juiste bestanden aan te leveren.
als ik tegelijkertijd 3 (bijna dezelfde) artikelen bestel, krijg ik 2 artikelen eerst geleverd, vervolgens na het weekend de anderen. graag had ik het allemaal in 1 pakket ontvangen. Ook was alles apart ingepakt in dozen, dit had allemaal in 1 plaket kunnen zitten, dit scheelt veel verpakkingsmateriaal, en 1 pakket in plaats van 3 pakketten.
Pluspunten
Heel fijn drukwerk bedrijf, met hele goede kwaliteit.
Pluspunten
Jullie blijven me verbazen. Er zijn maar weinige bedrijven die zo goed omgaan met hun klanten.
Pluspunten
Snelle levering van goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenIk Kan zo geen minpunten bedenken
Pluspunten
Ik heb geboorte kaartjes van onze dochter laten afdrukken. Daarbij heb ik heel veel hulp van Thomas en later Stefan gehad. Hartelijk dank voor jullie hulp en snelle afhandeling. Het was heel fijn om ter plekke nog aanpassingen te brengen en meteen het resultaat te zien ipv een paar dagen te wachten. Nogmaals bedankt!
De zeildoeken die ik had besteld werden heel snel geleverd, maar hoe ze verpakt waren kwam op mij erg slordig over. Wanneer zeildoeken zo opgerold worden is het misschien handig om iets van papier tussen de doeken te doen, in ieder geval waar de randen elkaar raken. Nu was er drukwerk beschadigd door het langs elkaar schuiven door het transport.
Pluspunten
Prima prijs, en snelle levertijden, kwaliteit vaak in orde.
VerbeterpuntenBijna 50% van de opdrachten moet opnieuw, of de kwaliteit is slecht, of de aantallen kloppen niet. Steeds slordiger in eindcontrole, er wordt productie gedraaid zonder daadwerkelijke controle, lijkt het wel.
Pluspunten
Prettige partner om mee samen te werken; altijd goede producten
Pluspunten
Veel keuze en goede prijs-kwaliteit verhouding voor de producten
VerbeterpuntenVerzenkosten per bestelling rekenen, niet per artikel
Pluspunten
ik kom er meestal wel uit maar zo niet altijd prima service en prettige mensen.
Pluspunten
Goed, snel, voor een goede prijs
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer