Pluspunten
Snelheid en prijs
Pluspunten
snelle en correcte verwerking
Pluspunten
De kwaliteit van het drukwerk was echt goed en de prijzen zijn zeker bij standaard bestellingen zeer scherp.
VerbeterpuntenOvergeautomatiseerd. Door het combineren van producten zouden veel kosten en verpakkingsmateriaal bespaard kunnen worden. Bij het bestellen van een ledenpas in 7 uitvoeringen werd dit in 7 grote dozen bezorgd met daarin weer een kleiner doosje dat vervolgens voor 1/3 was gevuld. Gigantische hoeveelheid afval dus en onnodig veel volume voor de verzending. Hierover was van tevoren contact opgenomen. Desbetreffend personeel (gesproken via telefoon) reageerde als een chatbot en kon duidelijk niet meedenken in het proces of hierop invloed uitoefenen. Ook het proces om drukwerk te uploaden verloopt heel knullig en onhandig. Gecertificeerde pdf's konden niet correct verwerkt worden en er werd regelmatig een oude upload (gecached) opnieuw geplaatst ondanks uploaden nieuwe bestanden. De thumbnail bij de bestelling werd met totaal verkeerde kleuren weergegeven dus het was tot op de dag van ontvangen spannend of het wel goed was gegaan (drukproef via website zag er wel goed uit).
Pluspunten
Ik ben over alles tevreden. Gewoon goed bedrijf!
VerbeterpuntenBeter beschrijven op de website hoe je stickers met afwijkende maten kan aanmaken/bestellen. Dat is nu onvoldoende duidelijk.
Pluspunten
Juiste balans in prijs, kwaliteit, snelheid en service.
Pluspunten
Goede en snelle levering
VerbeterpuntenIk vond het vaag dat je eerst moet bestellen en betalen en dan later pas je ontwerp uploaden?! Maar het is goed gekomen ( met hulp van mijn zoon)
Pluspunten
Overzichtelijke en duidelijke site
VerbeterpuntenGevouwen folder niet op de juiste positie gevouwen waardoor afbeeldingen en tekst minder goed tot hun recht komen en het drukwerk er minder proffesioneel uitzag dan verwacht en gehoopt
Pluspunten
Kwaliteit perfect! En nog een dag minder wachten door snellere levering! Kan niet beter!
Pluspunten
snel reactie op de chat!! Top
Pluspunten
Belafspraak was ok
VerbeterpuntenLaat een voorbeeld zien op het scherm. Ik heb nu 1000 kaarten in een foute kleur
Naar een oud adres gestuurd. Gelukkig geen ruzie met mijn ex, anders had ik het niet op tijd gehad.
Pluspunten
Goede hulp bij het verbeteren van het drukbestand
Pluspunten
De service is goed. Het drukwerk is prima in orde.
Verbeterpunten* De 2D/3D view in de aanlevertool kwamen niet overeen met de zicht PDF. * Tijdens bestelproces aangegeven dat bestelling thuisbezorgd moest worden. Dit is blijkbaar niet meegekomen. Bij navraag heeft men alsnog opgestuurd maar kostte wel een dag extra. * Het concept is mooi maar de puntjes moeten nog op de i.
Pluspunten
De bestelde producten werden zelfs eerder geleverd dan eerder vermeld.
Pluspunten
prijs, levertijd.
Verbeterpuntenschoonsnijden en vouwen zeer teleurstellend. volgende keer maar iets meer uitgeven.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer