Pluspunten
Girde service
Pluspunten
Snel en goedkoop!
VerbeterpuntenNiet gelijk allemaal reclame sturen als je een account hebt aangemaakt.
Pluspunten
We moesten een kleine aanpassing doen aan het bestand van ons logo. Hierover werden we netjes geïnformeerd. Helaas was er na de opgegeven leverdatum nog steeds geen drukwerk. Even gemaild en de medewerker gaf aan te zijn vergeten het logo in het systeem te zetten. Een foutje kan gebeuren, de medewerker heeft dit direct en netjes opgelost. Enkele dagen later hadden we als nog het drukwerk in huis.
Pluspunten
Mijn drukwerk werd éérder geleverd dan voorspeld. Fijne meevaller. De documentatie mbt de aanlevering is zeer uitgebreid en het webinar dat online staat met illustrator-tips was echt een topper, zeer waardevol! Bij een vraag werd ik zeer snel geholpen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snle en goed
Verbeterpuntenals je de bijlage wilt toevoegen nog iets beter aangeven qua stappen.
Pluspunten
Mooi papier, mooi resultaat. Eerder geleverd dan verwacht.
Pluspunten
waren zeer behulpzaam met uitwerken vh ontwerp
Pluspunten
Uitstekende telefonische hulp bij bestelling en wijzigen opdracht.
VerbeterpuntenIn verband met wijziging opdracht en vooruitbetaling heb ik nog een creditboeking voor een klein bedrag openstaan die tot op dit moment nog niet is ontvangen. Slordig en storend. Administratie doet hiermee afbreuk aan de goede ervaringen met de andere afdelingen in de organisatie.
Pluspunten
Ondanks dat het helemaal fout ging met de bestelling hebben ze er wel alles aan gedaan om op tijd te leveren.
VerbeterpuntenIk heb het als onprettig ervaren dat ik meerdere personen telkens weer mijn probleem moest uitleggen. Liever had ik 1 contactpersoon gehad
Pluspunten
helemaal top
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer