Pluspunten
Mooie en duidelijke website, systeem adviseert vanzelf al een aantal zaken. Makkelijk bestanden uploaden en duidelijke prijzen met snelle levering
De roll-up banners zijn op dit moment een stuk minder van kwaliteit en stevigheid dan we voorheen gewend waren van jullie
Pluspunten
Zeer snel schakelen als de tijd krap is.
Pluspunten
Goede kwaliteit, lage prijzen, zeer klant vriendelijk, snelle levertijden. Echt een geoliede machine.
Pluspunten
Werd binnen 2 dagen geleverd, mooie kwaliteit!
Pluspunten
Zeer tevreden en een mooi resultaat. Daarnaast de persoonlijke behandeling via de mail over wie wat doet en hoe het proces verloop is baanbrekend en echt goed gevonden. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf.
VerbeterpuntenJullie eigenzinnigheid behouden zoals die nu is.
Pluspunten
zeer snel tegen zeer goede prijs en kwaliteit
Pluspunten
De zorgvuldige customerservices, supersnelle levering. Ik zou zo weer een bestelling plaatsen. En het resultaat? Geweldig!
Pluspunten
Ik kwam er niet helemaal uit bij de bestelling - kwestie van goed lezen... Maar de mevrouw aan de tlefoon hielp me uitstekend. Bezorging op de aangegeven dag ging ook zonder problemen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Site geeft duidelijk aan wanneer foto niet duidelijk genoeg is. Goede kwaliteit en snelle levering. Keurig in koker verpakt. Zeer duidelijke site.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer