Pluspunten
Heel tevreden
VerbeterpuntenNazorg is er niet geweest, maar was ook niet nodig. Geen verbeterpunten dus eigenlijk
Pluspunten
Chill bedrijf altijd hier bestellen ook goedkoop
VerbeterpuntenBij stickers de kniklijn niet zo op de rand zetten dit is irritant als jullie dit fixen 10/10
Tijdens verzending is product beschadigd. Uit de geboden ‘oplossing’ blijkt dat mijn klacht niet serieus wordt genomen. Wat mij betreft nooit meer op voorhand betalen.
Pluspunten
Alles ging volgens afspraak, plan en de service is geweldig. Ik ben meer dan tevreden.
Verbeterpunten.
Pluspunten
levert goed werk
Pluspunten
Heel, prettig om op een dergelijke wijze op "afstand"te worden behandeld. Hulp en ideeën prima
VerbeterpuntenZou het direct niet weten.
Pluspunten
Prima kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Buitengewoon snelle levering! petje af!
Pluspunten
Aardige en behulpzame medewerkers
Verbeterpuntenop de bestelsite staat geen mogelijkheid voor afdrukken zwart/wit, daar moet je speciaal voor bellen of zelf een zwart/wit foto opsturen. De bezorgen via DHL was slecht. geen goede tracking en pakket werd zonder het te melden of aan te bellen buiten tegen de gevel gezet terwijl het motregende, ik heb hier direct melding van gemaakt
Pluspunten
Goede communicatie met klantenservice, snelle levering.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer