Pluspunten
na klacht goed gehopen
Verbeterpunteneind controle kan beter om klachten teverkomen
Pluspunten
Enorm Servicegericht. Heb de afgelopen week al twee keer aanbevolen.
VerbeterpuntenDe online ontwerptool voor visitekaartjes zou duidelijker mogen. Als in de zijkant uitgelegd stond welke marge je moet aanhouden (de veiligheidsmarge of nog breder?) dan zou dit herdruk kunnen voorkomen.
Pluspunten
Kreeg de bestelling zelfs eerder dan verwacht. Helemaal top. Zeer tevreden van de service en daardoor verwijs ik iedereen naar de website.
VerbeterpuntenGeen..
Pluspunten
Goede service. Communicatie top!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
super!
Pluspunten
Duidelijk, goede online interface en support
Pluspunten
Goedkoopste oplossing voor posters voor mij. Snelle reacties op mailing en na een (eigen gemaakte) druk fout, een kortingscode gekregen voor een herdruk. Er werd actief mee gedacht met mij.
VerbeterpuntenIk weet niet of dit het probleem was: ik had een ontwerp geüpload op zondag avond. Ik zag dat er een fout in zat. Heb het zo gelaten en de dag erop een nieuwe .PNG geüpload na aanpassing. Toch lijkt mijn oude bestand gedrukt te zijn. Ik kan of zelf deze fout hebben gemaakt of mijn oude ontwerp is niet doorgevoerd (cache?), omdat de naam hetzelfde was.
Pluspunten
Snelle, adequate levering
VerbeterpuntenOo de bestelling stond dat de visitekaartjes digitaal geprint zouden worden, bij levering bleek het toch offsetdruk te zijn. Bij het betreffende ontwerp was printen wellicht mooier geweest.
Pluspunten
Binnen gestelde levertijd geleverd, goed communicatie over bezorging.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik was zooooooooo blij dat ik met een MENS kon praten over iets zo moeilijks als een bestelling plaatsen, digitaal. 3 keer belde ik, 3 keer trof ik iemand ( anders) die uitgebreid de tijd voor mij nam. en me dor de lastige materie loodste. En oh, oh.... bleek ik het op A4 ingeleverd te hebben voor een A5 bestelling..... mijn helper aan deze kant van de lijn zei:~Tja, bij zulke zaken die het van de massa moeten hebben zullen ze dat wel niet veranderen, terwijl het misschien 10 tellen werk voor hen is. hopen maar! Maar wat bleek toen het pakket kwam? de 10 tellen had iemand gewoon voor mij genomen! Het was piekfijn in orde! Jullie bij Drukwerkdeal hebben dus een klant voor het leven erbij hoor! Dank!!
VerbeterpuntenWel kunnen snijden van A5 waar ik twee ansicht kaarten op had aangemaakt. nu ging ik naar een plaatselijk bedrijf die dat voor mij deed. ...of hadden jullie het wel gekund???}
Bij bedrukken shirts duidelijke voorbeeld bieden. Resultaat is nu niet in te schatten. Groot nadeel!!
Pluspunten
Erg duidelijke communicatie en kwalitatief goede producten
Verbeterpunten/
Pluspunten
Kwaliteit!
Pluspunten
Medewerkers zijn erg prettig, denken mee.
Helaas was de levering van flyers te laat en kon dit niet naar wens opgelost worden (de flyers met spoed herdrukken en per koerier bezorgen) en was de tegemoetkoming onvoldoende (alleen de next-day delivery vergoeden). Hierdoor waren we genoodzaakt om een ander bedrijf in te schakelen om dit met spoed voor ons op te lossen.
Pluspunten
Als het ontwerp voor je stempel niet goed genoeg is wordt er vooraf cotact met je opgenomen over de mogelijkheden.
Pluspunten
Vlotte reactie op mail. Prettig contact met medewerkers en goed meegedacht in de opdracht!
VerbeterpuntenVlotte communicatie, wel wisselende mensen die opdracht opgepakt hebben.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer