als er iets besteld wordt dit ook leveren
Pluspunten
Fijn dat je in een team zit als klant. Ik heb echt het gevoel gewaardeerd te worden ook al ben ik een kleine klant.
Pluspunten
Drukwerk werd geleverd als aangegeven.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid is een sterk punt. Werd goed geholpen bij het juist aanleveren van de ontwerpen.
VerbeterpuntenTijdens het inschrijven op de website en uploaden was er sprake van het niet kunnen aanleveren van het ontwerp. Telefonisch begreep ik later dat dit met de grootte van het bestand te maken heeft. Uiteindelijk moest het via WeTransfer. Misschien aangeven op de website dat het uploaden van een bestand (via de website zelf) niet kan bij een bepaalde grootte?
Klantvriendelijkheid van de website is echt onvoldoende
Pluspunten
Zeer snelle levering van opdrachten!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie. Komen afspraken goed na en fijn persoonlijk contact.
Pluspunten
Duidelijke site en bestelproces is helder, kun je stapsgewijs volgen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Fijn, overzichtelijk, snel & betrouwbaar! Ga zo door.
VerbeterpuntenAls bestanden niet goedgekeurd worden, maak dan beter duidelijk wáár het probleem zit. Jullie zeggen nu dat er een technisch probleem is, zoals niet alle kleuren omgezet naar cmyk. Maar als het een groot document is, is het voor ons lastig zoeken waar de fout precies zit. Of zorg dat degeen die de fout heeft geconstateerd per telefoon of mail bereikbaar is. Dat scheelt een hoop gezoek voor jullie en ons.
Pluspunten
- Duidelijke communicatie over je bestelling en de productie er van - Snellere levertijd dan beloofd!
Verbeterpunten- Toon prijzen standaard inclusief BTW. Dit voorkomt verwarring over het te betalen bedrag
Pluspunten
Snel en goed geleverd
VerbeterpuntenOp de website is het erg moeilijk om bestanden up te loaden. Meedere malen geprobeerd maar lukte niet ondanks de stappen die werden geadviseerd (popup en java zaken).
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer