Was bij de canvasprint niet opgevallen dat dit zonder frame was. Heb vóór de productie verzocht of dit gewijzigd kon worden per mail. Is toch zonder frame uitgeleverd. Kan zelf geen goed frame er voor maken dus erg jammer!
Pluspunten
Lampen ontbraken bij de banners. Zijn de dag erop nageleverd en waren daarom nog op tijd.
VerbeterpuntenControleren of de bestelde lampjes bij de banners gevoegd zijn voordat de bestelling het pand verlaat.
Pluspunten
Duidelijk advies gekregen via de telefoon voor een alternatief van een product dat niet kon worden geleverd i.v.m. de gevraagde korte levertijd. Zeer tevreden met het resultaat. Daarnaast een duidelijke website en prima functionerend bestelprogramma.
Verbeterpunten2 bestellingen afzonderlijk verstuurd en op dezelfde dag aangekomen.
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenIk zou graag ook nog de keuze hebben voor iets meer glanspapier, zoals double A Premium.
Pluspunten
Snel, uiterst correct en voor een zeer goede prijs!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bijzonder behulpzame, geduldige, meedenkende medewerkers waarvoor niks te veel lijkt. Service staat hoog in het vaandel.
VerbeterpuntenHet kennisniveau van medewerkers wil wel eens verschillen, waarmee ze soms overvraagt lijken.
Pluspunten
Erg slecht geholpen aan het begin van het bestel traject. Niet serieus genomen door de medewerkers aan de telefoon. De prijs-kwaliteitverhouding is de enige reden dat ik alsnog besteld heb. Op de communicatie medewerkers verlies je klanten.
VerbeterpuntenCommunicatie medewerkers met kennis van het vakgebied aannemen. Niet achter een computer laten blindstaren naar een "tooltje" die foutieve informatie geeft.
Pluspunten
een prima bedrijf
Verbeterpuntentip iets met reseller prijzen opstarten zodat we nog meer met jullie zaken kunnen doen nu zijn de prijzen soms te duur
Pluspunten
Fijne communicatie met bedrijf, goed prijs/kwaliteit verhouding en in met de meeste producten snelle levering.
VerbeterpuntenHet werken met derde bedrijven (DrukWerkDeal ertussen) heeft op kwaliteit en levertijd in onze laatste bestellingen wat mindere ervaring meegebracht.
Pluspunten
Supersnelle levering, pakket is te volgen, handige ontwerptool, mooie prijs. Erg tevreden!
Pluspunten
Prima bedrijf, alles goed en op tijd geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel, goede kwaliteit
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer