Pluspunten
- Goede kwaliteit voor recht toe recht aan drukwerk. - Optie Controle pdf file door Drukwerkdeal medewerkers (meer zeker dat de file / het drukwerk in orde is)
Pluspunten
Goede prijs, geen verzendkosten.
Pluspunten
Erg duidelijk, ook voor non-professionals
Pluspunten
-Duidelijke website - makkelijk bestellen - stel er gaat iets mis dan wordt het zo snel mogelijk opgelost.
Pluspunten
Over personeel, communicatie en Nazorg&Garantie kan ik niets zeggen. Heb een 8 ingevuld, maar heb geen ervaring. Niet van toepassing dus eigenlijk.
VerbeterpuntenZou liever eerst bestanden uploaden en kijken hoe het eruit ziet en daarna pas bestellen en betalen ipv het uploaden van bestanden achteraf.
Pluspunten
delivery on time
Verbeterpuntenwhile previewing it looks OK but the print turns out incorrect in some characters (square brackets, partial derivative sign)
Pluspunten
Snelle en adequate afhandeling van mails.
Pluspunten
Betrouwbaar
Pluspunten
snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
VerbeterpuntenDe papierkwaliteit was matig terwijl ik de aanbevolen papierkwaliteit heb gekozen, niet de goedkoopste. Erg dun. De kleuren van het drukwerk waren wat grauw, minder mooi dan bij een eerdere druk bij een andere drukker.
Pluspunten
snel en prima kwaliteit en het programma waar je het zelf mee kan maken is makkelijk en duidelijk.
Pluspunten
Makkelijk en snel, drukwerkdeal.nl :)
Pluspunten
Heel heldere bestelmodule en daar bovenop goede personele begeleiding en afhandeling.
Pluspunten
Kwaliteit is goed en snel geleverd.
VerbeterpuntenKijken of het goedkoper kan.
Pluspunten
Zeer snel geleverd en precies wat ik had verwacht
VerbeterpuntenBeter vindbare voorbeelden van materialen zoals de soort spandoeken
Pluspunten
Eenvoudige bestelling en vlotte levering, prima!
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Keulenstraat 4