Pluspunten
Mooie kwaliteit voor een goede prijs
Verbeterpunten-
Pluspunten
Schade bij bezorging, waarschijnlijk toegebracht na vertrek bij Drukwerkdeal, keurig netjes en zeer snel opgelost.
Pluspunten
Goede klantenservice, snel geleverd en mooie kwaliteit op gerecycled (beetje grijzig) papier. Had een kleine oplage en dat was wel prijzig, maar wordt heel goedkoop als je meer besteld!
Pluspunten
Vriendelijk en kwalitatief mooi drukwerk
Pluspunten
Na het bestellen van mijn product, kwam ik erachter dat ik het een ander vergeten was om toe te voegen. Na één mail, kon mijn bestelling helemaal geannuleerd worden. Hier was ik heeeeeeel blij mee! Dit had ik niet verwacht. Juist omdat het bestand al helemaal ge-upload was en de betaling was voltooid. Ik kreeg snel bericht over hoe en wat. Zeer fijne uitleg gekregen. Top service!
De kwaliteit van de print was niet optimaal en ook waren de hoekjes wat beschadigd.
Kloppendheid digitale proefdruk t.o.v. werkelijkheid
Pluspunten
Supersnelle levering, sneller dan stond aangegeven, top!
Pluspunten
Duidelijke website, idem gang van zaken m.b.t. ontwerpen gewenste produkt (in mijn geval visitekaartjes), prima communicatie tijdens het proces en het resultaat was prachtig. De kleuren waren precies zoals bij mij op de monitor.
Pluspunten
Bereid om verbeterpunten aan te nemen. Vorige keer punt mbt verzendkosten gemeld. Dit is ook aangepast.
VerbeterpuntenOm een bestelling te plaatsen en een bestand te uploaden moet je eerst Flash installeren. Dit is een extra hobbel die je moet nemen en zou niet nodig moeten zijn. Na een belletje werd dit wel opgelost en kon ik het bestand mailen maar alles bij elkaar kost dit extra tijd en dat is vervelend. Om die reden voor nu een laag aanbevelingscijfer. Als dit opgelost wordt is dit bedrijf een prima bedrijf om orders te plaatsen.
Pluspunten
prettig contact , behulpzaam en to the point
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Makkelijk en snel. Prijzen zijn zeer schappelijk. Kleine tegenvaller was een smalle witte rand op de poster, maar niet storend.
Pluspunten
Er werd beloofd na het weekend zsm alsnog te leveren, maar ze hebben er toch heel netjes de spoed voor de volgende dag van gemaakt.
VerbeterpuntenIk werd niet op de hoogte gebracht dat mijn (express)bestelling niet in orde was, waardoor het bleef liggen.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de service. Als er iets niet werkt of niet goed gaat word je meteen goed geholpen.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer