Top Drukwerk en snel geleverd!

Of het visitekaartjes zijn of een catalogus van 156 pagina's, drukwerkdeal.nl levert altijd topkwaliteit!

Altijd netjes verzorgd

Altijd netjes verzorgd, behulpzaam en snel

Mijn probleem werd netjes opgelost.

We hadden een tegoedbon, die ik wilde inleveren. Dat was op de website erg moeilijk en ingewikkeld. Na wat ergernis, heb ik gebeld. Ik werd erg vriendelijk geholpen. Het blijkt inderdaad heel omslachtig te zijn, om een tegoedbon in te wisselen. Uiteindelijk hebben ze de waarde netjes teruggestort, omdat ze er zelf ook niet uitkwamen.

Prachtig product

Fijn geholpen en een mooi product geleverd.

Doe al jaren veel drukwerk en het is altijd goed. Zowel de duidelijkheid, de kwaliteit als de klantenservice.

Prima ervaring, goede kwaliteit en op tijd geleverd!

Bestellingen komen soms nog eerder aan dat de website aangeeft dus prima.

Makkelijk en snel

Als je ontwerp goed is makkelijk te uploaden en een supersnelle levering.

Al jaren een zeer tevreden klant...

Zonder uitzondering elke keer snel geleverd kwaliteitsdrukwerk, voor een uitstekende prijs.

Handige tool, snelle levering en goede update info

Handige tool, snelle levering en goede update info

Makkelijk en snelle levering

Duidelijke site en info, goede prijstelling en kwaliteit en hele snelle levering!!

Goed drukwerk

Goede ervaring met drukwerkdeal. Jammer dat de bestelling wat langer op zich liet wachten maar werd wel daarover ingelicht en excuses zijn aangeboden. TOP!

Altijd goed werk geleverd

Mooi drukwerk. Makkelijk te bestellen voor een nette prijs

Snel en goede kwaliteit

Mooie prijs kwaliteit verhouding en gratis geleverd door post.nl

Goede service Prijs en kwaliteit zeer goed en aanbevolen. Snelle levering zoals aangegeven.

we kunnen altijd op jullei bouwen qua snelheid en kwaliteit.

kunt u de naam Lisette vervangen door Rosan?

snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering

super snelle service

super snelle service en goede kwaliteit

Perfecte uitlevering en zeer snel.

Mijn eerste ervaring is meteen ook een uitstekende. Even vastgelopen op de site, niet goed opgelet, maar daarna alles zeer snel en goed uitgewerkt en perfect geleverd.

Super happy work with you :)

Super happy work with you :)

• Você nos recomendaria? sim

Wat een SUPER service

Het boekje dat ik heb laten printen is drie keer gratis gechekt en verbeterd. Heb ook telefooncontact gehad dat goed was. Mooi gevouwen(plat) in tegenstelling tot andere grote drukker. Dag en nacht verschil met andere aanbieders. De eerste op mn lijst als ik weer snel drukwerk nodig heb

Kwaliteit, en snel

Al jaren mijn betrouwbare producent van posters, rapporten, banieren en vouwvellen. Ze bellen als er iets niet klopt aan het werk, en ze houden je op de hoogte van de voortgang. Ik denk dat ze eens in de 20 klussen een dag uitlopen. Dat is natuurlijk vervelend als je iets precies op tijd laat komen, maar wel veel beter dan 'gewone' drukkers die vaak nogal veel vrijheid nemen met het tijdschema.

Snel, korte lijntjes en betrouwbaar!

Erg tevreden met de snelle service

perfect

Ik had transparante raamstickers nodig. Makkelijk besteld, snel geleverd. De kwaliteit is goed. Zelf goed kunnen aanbrengen.

Verwacht geen service van dit bedrijf

Onlangs een bestelling geplaatst waarbij we 4 ontwerpen nodig hadden van een product. Ergens was er iets niet goed gegaan en kregen wij 4x hetzelfde ontwerp aangeleverd. Zaak was dat we met enige spoed alsnog de 3 andere ontwerpen zouden ontvangen waarbij we verzocht werden de bestelling opnieuw te plaatsen, waarna er een Next Day Delivery van gemaakt zou worden. Echter, dit bleek ook niet goed te zijn en wij kregen de mededeling dat de nieuwe order ook niet geannuleerd kon worden omdat deze al 'in productie zou zijn'. Dit antwoord kwam echter pas 2 uur later. Kortom, hoop gedoe, maar geen klantenservice die je helpt. Het verdienmodel lijkt er juist op gericht te zijn om veel geld te verdienen met onduidelijke processen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer