Pluspunten
bestelling is nog mooier dan verwacht en ook nog eens eerder geleverd! Geweldig!
Pluspunten
Gemakkelijk om op de site de spullen aan te leveren. De prijs/kwaliteit is uitstekend
Pluspunten
prima service, snelle levering en prachtige kwaliteit! ben uiterst tevreden!
Verbeterpuntenwerking van het uploaden eigen beeldmateriaal
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Goede bereikbaarheid en goede service
Pluspunten
a
VerbeterpuntenHet herbestellen van hetzelfde makkelijker maken. Er staat nu telkens het kan niet.
Pluspunten
Zeer snelle service en mooie banner voor goede prijs
Pluspunten
Enthousiaste medewerker gesproken, gratis next day delivery gekregen omdat ik geboortekaartjes bestelde en de voorkant van mijn kaartje op een plastic bordje. Super leuk!
Pluspunten
Zeer positief meedenkend met de klant Hele goede service
Pluspunten
Het is een duidelijke website.
VerbeterpuntenZe sturen je nogal vaak reclame.
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.
Pluspunten
website is duidelijk sneller geleverd dan aangegeven
VerbeterpuntenIk stuurde een chat, duurde lang voordat ik antwoord kreeg. functionaliteiten in de ontwerptool uitbreiden.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer