Pluspunten
Snelle levering en geleverd product (spandoek) ziet er degelijk uit!
Verbeterpuntende ringen mogen er netter in gemaakt worden, was slordig. Dit was bij een eerdere bestelling niet zo slordig.
Pluspunten
Bij vragen fijne en snelle communicatie.
VerbeterpuntenIk weet dat het bij online drukken lastig of niet mogelijk is. Maar de mogelijkheid om een proefdruk aan te kunnen vragen mis ik wel.
Pluspunten
Alles volgens afspraak en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Prijs en levertijd zeer goed. Chatsessie handig en nuttig.
Pluspunten
Snel, behulpzaam en commutatief heel prettig.
VerbeterpuntenWellicht een andere vervoerder kiezen.
Pluspunten
Doet wat het belooft en geeft ook nog goede technische ondersteuning. Perfect.
Pluspunten
service
Pluspunten
Komen hun afspraken na en zeer schappelijk geprijsd.
VerbeterpuntenWanneer je zelf een ontwerp maakt in hun ontwerptool, mis je de mogelijkheid om een voorbeeld goed af te drukken. Dat vind ik echt een zwaar minpunt!
Pluspunten
Zeer snelle leverrtijd. Ruim binnen de toegezegde leverdatum.
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer aandacht besteden aan after sales
Pluspunten
super service, gelijk vast klant geworden
Pluspunten
snelle service print op spandoek heeft een goede kleur en is niet flets geworden tijdens het printen. TOP
de tekst is makkelijk van de sticker af te vegen. Sterkere lijm is wenselijk
Pluspunten
Super snelle en goede service voor een hele goede prijs! Kwaliteit is perfect
Pluspunten
Snelheid Kwaliteit
VerbeterpuntenProblemen bij uploaden
Pluspunten
Makkelijk met uploaden en snel in huis!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles perfect verlopen. Van configuratie, bestelling tot levering. Je krijgt update van elke status wijziging van de bestelling.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer