Het druk werk kwam in een totaal gescheurde doos aan. Ik moest de kaartjes zelf weer ordenen. Heb het zo gelaten, omdat ik geen gedoe wilde en de kaartjes nog bruikbaar waren.
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenHeb visitekaartjes besteld en er staat niet duidelijk hoe je er voor kunt zorgen dat de achterkant niet gelakt wordt zodat je er op kunt schrijven. Kleurkwaliteit duidelijk minder dan bij andere bedrijven.
Pluspunten
Prima uitleg aan de telefoon, info tijdens afleverproces en daarna.
VerbeterpuntenSite is niet op alle punten duidelijk als je voor de eerste keer wat besteld. Positief was dat we met de telefonische uitleg precies kregen wat we wilden
Pluspunten
Na het plaatsen van de order (zeefdrukken van t-shirts) wilde ik de volgende dag een paar aanpassingen doorvoeren, onderandere drukkleuren zwart na wit, dit was geen enkel probleem. Verder werd mij medegedeeld dat de details van het logo te klein waren waardoor het nog aangepast kon worden voor optimale druk kwaliteit. Kort om erg tevreden met de klant service.!
Pluspunten
Duidelijke uitleg, makkelijk uploaden. Scherpe prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zo goedkope prijs voor zo'n geweldig en mooi resultaat. Ik hoor van iedereen hoe mooi de verhuiskaart is. Kijk er elke keer nog met trots naar. Super bedankt!
VerbeterpuntenAlleen bij de online kaart ontwerpen had er kunnen staan van dit is de voorkant en dit de achterkant. ik ging er vanuit dat het onder elkaar de voorkant en achterkant waren, dus was afwachten op het eind resultaat.
Pluspunten
Eerste aanlevering was niet juist gegaan (mijn fout). Direct een voicemail hierover wat mij in staat stelde om de aanlevering op nieuw juist te doen. Het upload-systeem geeft duidelijk aan aan welke eisen het bestand moet doen.
Pluspunten
Snelheid en vriendelijkheid.
VerbeterpuntenDe bestelmethode / software.
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan ;-)
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan ;-)
De kleurechtheid van ons logo bij verschillende opdrachten op hetzelfde materiaal wijkt af en toe af.
Pluspunten
Prima tool om online je visitekaartje te maken. Snelle levering. Goed resultaat.
Pluspunten
Goede vriendelijke helpdesk.
VerbeterpuntenKwaliteit verschilt soms, dat we iets nog een keer laten drukken dat dan de kleur iets anders is. Maar misschien is dat wel altijd zo en kan dat niet voor deze prijs.
Verbeterpunten0
niet nagekomen afspraak over de goud-bedrukking. na 35 persoonlijke mails heen en weer met steeds meer en meer photoshop aandachtspunten kwamen we tot een eindresultaat gezamelijk voor de druk zou plaatsvinden. Na zoveel detail werk aangeleverd door de klant had ik in ieder geval een goede druk verwacht. De uvspot op het logo deed NIETS voor het eindproduct : er is NIETS goud waar het goud had moeten zijn zoals vooraf duidelijk besproken was voor een enorme dmeerprijs . ik voel me enorm opgelicht na heel veel energie in dit product en de communicatie erover te hebben gestoken
Pluspunten
Heel erg tevreden. Onze eerste bestelling kwam netjes op tijd alleen was er iets mis met het aangeleverde bestand waardoor er iets niet helemaal netjes was. Contact gehad met de klantenservice en dit is supernetjes opgelost. Wij zijn en blijven vaste klant!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Groot assortiment, veel mogelijkheden Overzichtelijk website Duidelijke aanleverspecificaties
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer