Pluspunten
eerste keer bestellen. Keurig geholpen met wat aanwijzingen om de stickers in 1 keer goed te krijgen.
Pluspunten
Klacht werd super snel behandeld en recht gezet. Super!
Berichtgeving dat het pakket ook werkelijk geleverd is.
Pluspunten
Supersnel en altijd goed drukwerk!
VerbeterpuntenWebsite is voor niet ervaren mensen onduidelijk, vooral bij uploaden bestanden. Afspraken zijn niet altijd nagekomen. De vorige keer is de folder slecht bezorgd.
Pluspunten
Mooi fijn en snelle productie.
VerbeterpuntenHet is jammer dat er in de monster heel veel geschikte materialen zitten die je niet kan kiezen in het bestelproces (ik had ansichtkaarten, bij mijn weten kun je die ook prima van eco papier maken).
Pluspunten
flexibel en klantgericht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geweldig in elk opzicht! Alleen jammer dat ik de foto's gedrukt op geborsteld aluminium niet zelf kan afhalen in Deventer, dat zou me elke keer 20 euro schelen...
Pluspunten
Zeer overzichtelijke en handige webshop. Hele nette afhandeling van opdrachten, inclusief updates over levertijden.
VerbeterpuntenDe controle van het drukwerk schiet er nog wel eens bij in. Drukfouten moet je zelf na levering ontdekken. Reclamaties worden dan gelukkig wel weer zeer snel opgepakt.
Pluspunten
Assortimen
VerbeterpuntenJe weet niet hoe de bedrukking zich presenteert op realisatie. Steeds weer een risico.
Pluspunten
Levering was veel sneller
Verbeterpuntenna betaling bij het uploaden kwam ik een illustrator template tegen die ik kon downloaden. Beetje mosterd na de maaltijd. Heb deze niet gebruikt btw en alles was verder okee.
Pluspunten
Top service. Snelle levering! Blije klant
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima Prijs/kwaliteit. Beter dan de bekende grotere concurrenten.. Top service als het gaat om bestanden aanleveren en aanpassen.
Pluspunten
VerbeterpuntenLever elastieken of tyraps mee bij spandoeken, eventueel tegen een kleine vergoeding. Dan ontzorg je de klant helemaal.
Vorig jaar een zelfde soort opdracht laten drukken, in 1 keer goed, geen problemen, Nu bijna een maand verder en nog geen bruikbaar resultaat. Wanneer er problemen ontstaan, zou ik hier 1 persoon op zetten. Op enig moment had ik een live chat sessie, die uiteindelijk door 3 personen werd beantwoord. Ook hierna heb ik met zo'6 personen in totaal contact gehad, waardoor ik het verhaal iedere keer opnieuw uit kon leggen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Super kwaliteit voor een super prijs.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer