Pluspunten
Duidelijke aanleverspecificaties, snelle levering en goede kwaliteit voor niet te veel geld. Erg blij met het resultaat!
Pluspunten
Snelle en goede service
Pluspunten
Zeer snelle professionele service !!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Toppers!
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Top bedrijf. Jullie hebben ons vorige week echt uit de brand geholpen.
Pluspunten
Altijd fijn als je bestelling veel eerder klaar is! Website werkt goed.
VerbeterpuntenJammer dat je je online gemaakte lay-out niet meer als pdf kunt downloaden?
Pluspunten
Handige en duidelijke website. Mooi eindproduct.
VerbeterpuntenSnelheid in levertijd zou iets beter kunnen vind ik. Maar is niet direct een probleem.
Pluspunten
Top geregeld. Eenvoudig, snel, goede kwaliteit, netjes verpakt verstuurd. Kortom zeer tevreden!
VerbeterpuntenIk had nog nooit van dit bedrijf gehoord. Wellicht dus iets meer reclame voor jullie service! Succes!
Pluspunten
Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Nederlandse producent
Verbeterpuntenkomt nogal 'zakelijk' over voor particulieren. Eerst bestellen dan foto insturen kan als drempel dien voor de onervaren besteller. Immers je plaats eerst een bestelling en daarna kan je pas constateren of de foto op het formaat klopt met je gevoel - en of de kwaliteit goed genoeg is. Misschien zat dat ook in de prijs waar ik dan weer niet over klaag.
Pluspunten
- Snelle levertijd - Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenAf en toe pro-actiever acteren wanneer drukwerk echt slecht is.
Pluspunten
Erg prettig geholpen bij de keuze van het materiaal en de afwikkeling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel,afspraak nakomen goede website.
VerbeterpuntenMelden als de afdruk te donker is/wordt
Pluspunten
Digitaal alles zeer goed voor elkaar
VerbeterpuntenZorg voor een betere vervoerder dan post.nl die de bestelling, ondanks dat het een spoedbestelling was te laat aanleverde
Pluspunten
Duidelijk en gemakkelijk te bestellen
VerbeterpuntenLevertijd mag sneller
Keulenstraat 4