Pluspunten
Goede service, goed product en hele goede communicatie. Alles was lekker vlot!
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Duidelijke website, eenvoudig opmaak uploaden
VerbeterpuntenMeer duidelijkheid over leverdatum. Eerst kwam er een mail waarin stond dat bestelling over 2 dagen kwam. Later ontving ik wel de gedrukte posters maar het stoepbord later.
Pluspunten
Super afhandeling, zelfs de tweede bestelling tegelijk met de eerste ontvangen, top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
klantenservice werkt snel en efficient
Verbeterpuntenhet online ontwerpen zou wat uitgebreider en handiger mogen. (ik gebruik vaak vistaprint om die reden) Ook vind ik het onhandig dat je eerst een bestelling moet doen en dan pas je ontwerp gaat maken. Logischer is om eerst te ontwerpen en daarna te kijken welk materiaal en hoeveelheid etc
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenAfwerking van stickers, vooral gebruiksvriendelijker maken zodat stickers makkelijk los komen van papier. Kleuren kunnen beter. Blauw was vooral heel flets.
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteitverhouding, supersnelle levering.
Pluspunten
Ik vind dit een heel positief bedrijf, prima service en erg klantgericht.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
duidelijke makkelijke site
Verbeterpuntenbestelde kliklijsten hebben geen goede ophang constructies en de koppen van de schroeven draaien zo door, matige kwaliteit
Pluspunten
Overzichtelijk, makkelijk en zeer snel.
Verbeterpuntenmeer verschillende/aparte stansvormen mogelijkheden aanbieden. zoals kadovorm, kerstboom ect...
Ik vond de printkwaliteit belabberd. Korrelig, terwijl het een vectorbestand was.
Pluspunten
Goed advies naar aanleiding geschikte/ ongeschikte foto Snelle levering Snel en vriendelijk contact
Pluspunten
Snel, goedkoop
Pluspunten
Levering ging mis - we kregen een andere poster opgestuurd. Dit werd echter via een keurige, snelle regeling rechtgezet. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.
Pluspunten
Goede klantenservice die snel en adequaat op onze vragen reageerde en hulpvaardig bleek.
VerbeterpuntenEen upload mogelijkheid waarbij we geen flash software hoeven te installeren.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer