- afbeelding opsturen en het bedrijf laten ontwerpen / goed laten afdrukken niet zelf nog eens veel moeite moeten doen door de afbeelding via een programma/app laten bewerken - de boekenlegger had geen formaat als een boekenlegger stappenplan wel telefonisch doorgenomen met medewerker
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit ik bestel graag hier!
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Duidelijke website Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenIk had de poster zaterdag besteld om het voor de volgende zaterdag in huis te hebben. Ik kreeg het pas de maandag daarop binnen. Ik zat toen al in Vancouver voor een congres. Hierdoor moest ik op het laatste moment een papieren poster bestellen en deze meenemen in een hele grote koker. Dit laatste wou ik juist voorkomen door een stoffen poster bij jullie te bestellen. Ik kon mijn geld terug krijgen van jullie, wat ik goede service vond maar ik heb de poster ook nodig voor een ander congres. Ik heb de bestelling dus wel door laten gaan omdat ik anders de papieren poster ook daarmee naar toe moest nemen. Dus al met al heeft het wel dubbel zoveel gekost. Dit ligt natuurlijk ook aan PostNL.
Pluspunten
gemakkelijk online een prachtig kaartje maken! echt super!
Pluspunten
Super eenvoudig om een prijs van je drukwerk te zien of om je drukwerk te bestellen, de website werkt echt perfect. Een offerte op maat is ook snel binnen en staat meteen in je account zodat je het gemakkelijk kunt bestellen. Super!
Pluspunten
goede prijs, snelle afhandeling van de opdracht, net resultaat.
Pluspunten
Altijd perfecte kwaliteit voor een zeer goede prijs
Verbeterpuntennvt
Ik bestelde visitekaartjes die ik heb opgemaakt met het bestand dat drukwerkdeal zelf aanleverde. Ik kreeg ze thuis gestuurd en de visitekaartjes zijn volledig met snijlijnen en bleeds geprint. Ongelofelijk raar en ook aardig onprofessioneel.
Pluspunten
De levering was een dag te laat, maar dat werd heel goed opgepakt en ik kreeg een deel van het bedrag geretourneerd.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke Webshop. Zeer makkelijk om bestelling te plaatsen.
Pluspunten
goede prijzen
Verbeterpuntenheel jammer dat je bij het nabestellen van een product niks meer kan aanpassen. ook erg vervelend dat je een desing of bestelling niet kan opslaan en vervolgens als nog bestellen
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer